Henneberg tilbake og seier mot de sveitsiske mesterne – Elverum

Henneberg tilbake og seier mot de sveitsiske mesterne

Etter to tap i fredagen og lørdagens kamper startet søndagen med en positiv nyhet da Sebastian Henneberg meldte seg klar til kamp.

Dagens motstandere de sveitsiske mesterne Kadetten Schaffhausen som vi tidligere har møtt i Champions League kom til spill med en rekke store profiler i ungarske Gabor Chasar, serbiske Zarko Sesum og spanske Angel Montoro for å nevne noen.

Elverum starter kampen bunnsolid bakover og igjen står vi 5-1 med Sigvaldi som spiss og Kristian Ørsted i midten bak.

Legg til en for dagen veldig god Thorsten Fries som de 25 minutter han får på banen varter opp med den ene redningen etter den andre. Setter seg på benken med 57% med 8/14.

Omgangen spilles med et Elverum som står 7-6 i angrep og firma Henneberg/Fredriksen spiller opp de andre gang på gang.

Vi skårer masse fra strek og Sigvaldi på høyre ving følger opp sine to gode kamper tidligere i helgen med hele 8 skåringer.

1.omgang ender 20-10 til Elverum og dette etter mye bra.

Gjennom 2.omgang velger Miche og Raymond å spille 6 mot 6 i angrep og med Sebastian som stor trussel på venstre bak lager vi mål jevnt og trutt.

Emil som kommer inn i mål gjør mange redninger og følger opp Thorstens gode spill fra første omgang.

Kampen ender til slutt 33-25 til Elverum og viktigst nærmeste uken blir å få alle klare og hele for å kunne bidra framover.

I en sesong som vil bli tøff med mye store kamper og gode lag på andre banehalvdel, trenger vi alle spillere i form.

Elverum – Kadetten Schaffhausen 33-25 (20-10)