Mads har ordet – «For et trøkk» – Elverum

Mads har ordet – «For et trøkk»

I kveld slapp vi billettene til kampene Elverum-Aalborg og Elverum-Paris. To store kamper i norsk klubbhåndball, som vi trodde skulle bli populært. Men at det skulle være så populært at serveren til billettsystemet krasjet totalt hadde vi aldri drømt om.

For det første: Det er aldri bra at ting ikke fungerer. Det er frustrerende for folk når ting ikke går som det skal. Men i skrivende stund (23:55) har vi fått kontroll. Vi vet navnet på alle som har betalt for billett og som ikke har fått billett i appen. Vi kommer til å hjelpe dere i morgen og på tirsdag. Dere er sikret plass i hallen, og vi tror vi kommer til å klare å gi dere minst like gode billetter som de dere betalte for.

For et trøkk det har vært i dag! Telefonen har ringt mye i kveld. Flere hundre kommentarer, meldinger og mailer er lest. Interessen er enorm. Større enn vi drømte om. Folk er irriterte, og det forstår jeg godt. Men mange er også veldig positive. Og det gjør meg veldig glad! Vi er utrolig takknemlige for at kampene våre vekker så mye interesse, og vi har lært mye gjennom kvelden. På godt og vondt.

Jeg tror vi sammen kommer til å fylle Håkons Hall. Det turte jeg ikke å drømme om da jeg våknet i dag!

Mads Fredriksen, Daglig leder EH

Til alle som har billett: jeg gleder meg til å se og høre dere på kampen!

Til alle som ikke har fått sin billett: Vi skal hjelpe dere, det lover vi!

Til alle som ikke har kjøpt billett enda: Vær rask! Systemet fungerer nå, så det er bare å sikre seg plass på kampene våre før det er for sent!

Til slutt: Jeg er fra Østfold, og ønsker alle god natt med dette sitatet: Det årnær sæ!

Med sportslig hilsen, Mads Fredriksen