Den norske Eliteserien skifter navn! – Elverum

Den norske Eliteserien skifter navn!

I dag ble det nye navnet på den norske Eliteserien sluppet!

Skrevet av Norsk Topphåndball REMA 1000 blir tittelsponsor for norsk håndballs øverste divisjon. Avtalen gjelder for både kvinner og menn

Skrevet av Lars Kvam for handball.no

REMA 1000 er allerede tungt inne i norsk håndball, ikke minst som hovedsponsor for Håndballgutta og øvrige aldersbestemte landslag på herresiden. Nå har matvarekjeden i tillegg sikret seg rollen som tittelsponsor for landets to mest prominente håndballserier.

De neste tre sesongene vil Eliteserien i håndball gå under navnet REMA 1000-ligaen.

Avtalen gjelder altså toppdivisjonen for begge kjønn fra kommende sesong. REMA 1000-ligaen for kvinner starter med oppgjørene Storhamar-Follo og Vipers-Gjerpen torsdag 29. august, mens REMA 1000-ligaen for menn har premiere 4. september. Kontrakten mellom REMA 1000, Norges Håndballforbund og klubbsammenslutningen Norsk Topphåndball sikrer at matvarekjeden er tittelsponsor til og med 2021/22-sesongen.

– Vi i REMA 1000 er veldig stolte over å få muligheten til å gå inn som ligasponsor for kvinner og menn i norsk topphåndball. Håndball engasjerer og er til glede for både våre kunder og kjøpmenn, og vi er glade for å kunne være på lag med de beste i Norge fra sesongen 2019/20, sier sponsorsjef i REMA 1000, Vidar Riseth.

– Norsk Topphåndball er veldig fornøyd med å få en aktør som REMA 1000 med på laget, og ser frem til å starte samarbeidet både sentralt og lokalt. Vi har stor tro på at vi sammen skal løfte REMA 1000-ligaen til glede for publikum, medier og andre samarbeidspartnere, sier daglig leder Hein Barthold i Norsk Topphåndball.

– Dette er en gledens dag! Igjen har vi en ligasponsor for Eliteserien. Vi har nå gått to år uten samarbeidspartner, og derfor er det ekstra gøy at dette nå er på plass, bare dager før REMA 1000-ligaen kastes i gang førstkommende torsdag. REMA 1000 er blitt en viktig og stor samarbeidspartner på under ett år. De er hovedsponsor for Håndballgutta, og de arrangerer en rekke håndballskoler rundt omkring i landet. Det er veldig gledelig å se at de fortsetter å investere i idretten vår, sier kommersiell sjef i Norges Håndballforbund, Jan-Erik Aalbu, som sammen med Barthold og Riseth gleder seg til den nært forestående seriestarten:

– Langsiktighet og soliditet vil bidra til at norsk håndball utvikler seg enda et steg. Dette samarbeidet vil føre til økt oppmerksomhet for ligaen og de 24 toppklubbene. Fremover vil Norges Håndballforbund, Norsk Topphåndball, klubbene og REMA 1000 jobbe tett
sammen for å heve kvaliteten på de øverste divisjonene, og for å bygge en enda sterkere merkevare, sier Aalbu.