Fikk bryne seg i Strasbourg, og er klare for sesongstart! – Elverum

Fikk bryne seg i Strasbourg, og er klare for sesongstart!

Elverun i rute forsn sesongen!

Elverums håndball herrer var denne helgen på plass i Strasbourg i Frankrike. Der deltok de avarte og hvite i den tradisjonsrike storturneringen EuroTournoi. En av de største førsesongsturneringene i håndball for klubblag.

Elverum var først ut allerede torsdag hvor ungarske Pick-Szeged var motstander. Den kommende CL-motstanderen undervurderte Elverum i 1.omgang og lagene byttet på å lede. Elverum med friskt mot la bredsida til og satset. Det fikk de betlat for, og kunne gå ut av oppgjøret med et uavgjort 32-32

Fredag var det et annet europeisk storlag som sto for tur, når franske Nantes sto på andre siden av banen. Elverum virker å ha stålkontroll over franksmennene som tydelig også hadde undervurdert nordmennene. Elverum ledet med hele 7 mål i starten av 2.omgang, men så våknet Nantes og la om taktikken, og slitne Elverumsbein fikk merke hardkjøret. Det endte til slutt 35-32 til Nantes, som forøvrig tapte med 15 mål (40-25) mot Pick-Szeged dagen derpå.

Siste oppgjør for Elverum ble spilt på søndag, der portugisiske Benfica ble motstander. Elverun var tydelig slitne i beina denne søndagen og fikk ikke alt til å stemme like bra som tidligere i helga, men strever seg til et uavgjortresultat og må dermed ut i ekstraomganger for å avgjøre turneringen. Heller ikke der blir det avgjort, og på straffekonk på Elverum innse at seier mot Benfica glapp.

Alt i alt veldig godt levert mot topp motstand i Strasbourg. Ifølge flere på tribunen er Elverum bedre på forsesongen enn noen gang, til tross for nye utskiftninger i troppen.

Vi kan også glede oss over at Elverum nå ser ut til å ha fått de fleste tilbake fra skade, en drøy uke før sesongstarten borte mot Halden.

Der hører også med til historien av Emil Kheri Imsgard, som blant annet leverte klasseredning på klasseredning mot Nantes, ble kåret til turneringens beste unge spiller.

Elverum er klare for sesongstart, er du?