Dette er de nyopprykkede lagene i serien! – Elverum

Dette er de nyopprykkede lagene i serien!

Bare en uke igjen til ballen skal kastes i Halden, og seriestarten for alvor er igang for Elverum.

Men inn mot en ny sesong skjer det ikke bare forandringer i klubbene, de skjer også ting i ligaen. For ikke bare har Eliteserien blitt Rema 1000-ligaen, det er også noen nye lag som skal kjempe om poengene.

Etter fjorårets sesong rykket Bodø og Falk Horten ned en divisjon, det betyr altså at to lag rykket opp fra 1.divisjon nemlig St.Hallvard og Follo.

Både St.Hallvard og Follo er tidligere Eliteseriekjenninger, St.Hallvard har vært ned i 1.divisjon to sesonger siden sist, mens Follo var i toppdivisjonen tilbake i 2013/2014-sesongen.

Follo Håndballklubb

Tilbake i Eliteserien etter 5 år i første divisjon, tilbake med ny energi nye rammer og ny tropp. Det er et ungt Follo-lag som nå er klare for spill i Rema 1000-ligaen, og som virker sultne på å få til mer. Erfaringen fra tidligere Eliteseriespill ligger i klubben, men for spillernes del er dette i all hovedsak upløyd mark. Follo ble nr 2 i 1.divisjon forrige sesong, med 30 poeng på 22 kamper.
Det hører også med å nevne at Follo slo Serievinneren i 1.divisjon St.Hallvard i treningskamp for kort tid siden, det endte 31-22, så får vi se hva det har å si når den offesielle moroa begynner i serien.
Laget trenes av Martin Lysdal Hansen, som er spillende trener. Han har erfaring fra spill i TTH Holstebro, Midtjylland og Sønderjyske og kan bringe mye til Follo selv om han er ferdk i trenerrollen. 500 på i den danske toppligaen er ikke til å kjimse av.

Fold Håndballklubb – St.Hallvard

Så var de tilbake igjen! Drammenserne sikret 1.plassen i 1.divisjon og tilbake i Eliteserien etter nedrykket i 2016/2017 sesongen.
Med 35. Poeng i 1.divisjon kunne de igjen sikre Eliteseriespill, og er klare for å slå tilbake. St.Hallvard bytter navn til Fold Håndballklubb og har blant annet slått danske Aalborg i oppkjøringsfasen. Laget trenes av tidligere landslagstrener Robert Hedin og med i troppen finner vi også tidligere Elverumsspiller Jørgen Jansrud. Kampene spilles som tidligere i Reistad Arena!

Vi ønsker Fold St.Hallvard og Follo velkommen tilbake i toppen og gleder oss til sesongens kamper!