Oppkjøringa er over – Nå gjelder det! – Elverum

Oppkjøringa er over – Nå gjelder det!

Denne uka er det endelig klart for sesongstart! Onsdag braker det løs borte mot fjorårets cupfinalemotstander Halden på bortebane.

3 måneder uten offesielle kamper har gått, gutta har fått seg noen velfortjente uker håndballfri og vi har fått anledning til å se tilbake på den fantastiske sesongen som var, men nå dere, nå er det på tide å se framover.

Den norske ligaen blir jevnerne og jevnere, og bedre og bedre. Utenlandsproffene kommer hjem og skal ta sitt lag til toppen, og satsningene skjer både på og utenfor banen.

Siden sist sesong har vi blant annet fått nye nettsider, et felles billettsystem rulles ut og Eliteserien har blitt Rema 1000-ligaen!

Men uansett hvor mye som skjer på utsiden er det det som skjer på banen som virkelig gjelder til syvende å sist. Elverum har gjort store endringer i troppen, også denne sesongen. Legender har pakket sammen drakta for siste gang, og andre unggutter har skrevet sin første proffkontrakt. Slik er syklusen, og nå skal vi jobbe videre med å bli enda bedre.

Elverum har hentet Tobias Grøndahl, Thorsten Fries, Thomas Solstad, Alexander Blonz, Rasmus Boysen og Sebastian Henneberg. Og gutta har vist gode takter innledningsvis i oppgjøringen. Det blir spennende å se når det virkelig drar igang.

Eurotournoi i Strasbourg, Savalen Cup og Klaus Miesner Gedenkturnier er unnagjort for Elverumsgutta, i følge supportere som har overvåket det hele har Elverum aldri vært bedre foran sesongstarten. Med treningsleir i Trysil i juli i musklene, og en uke med finsliping og terping etter turneringene skal både kropp og sinn være klart for sesongstart borte mot Halden.

Og som ikke det var nok, allerede søndag er vi også igang med sesongens første hjemmekamp i Terningen Arena. Så ventetiden er over våre venner!

Engasjementet er på topp, det så vi på Avkast i helga, og vi gleder oss til å fylle Terningen med entusiasme og håndballglede igjen! Vi starter sesongen på hjemmebane med Grasrotkamp mot Runar. Så om du ikke tar turen til Halden på onsdag, så gjør klar drakt og supportereffekter til søndagens hjemmekamp. La oss skape tidenes sesongstart! #SammenForElverum