Cupen: Elverum til Horten på onsdag! – Elverum

Cupen: Elverum til Horten på onsdag!

På onsdag reiser den regjerende cupmesteren Elverum ned til Horten for å forsøke å ta seg videre i cupen. For Elverum er dette første steg mot Spektrum. Falk Horten står på motsatt side. Hortenslaget tok seg videre etter en jevn kamp mot Siggerud i den forrige runden. I serien har laget som trenes av Jonny Jensen vunnet sin ene kamp. Den kom i helgen som var mot Viking TIF fra Bergen. I den kampen var det LM02 landslagsspilleren Magnus Vik Gabrielsen som var den mest toneangivende spilleren med hele 10 mål. Sterkt av ungutten.

Falk rykket som kjent ned fra Eliteserien forrige sesong, og det har ført til store utskiftninger. Laget er fornyet seg med mange nye fjes, men de har også en del rutinerte ringrever som fortsatt spiller i Holtanhallen. Filip Svele er fortsatt med. Den rutinerte bakspilleren har i det meste av sin seniorkarriere spilt i den marineblå drakta, med unntak av noen år i FyllingenBergen. Svele er en fintesterk og smart bakspiller, og kanskje en av Jensens mest betrodde menn.

I tillegg har de Martin Bolle ute på kanten, målscoreren Willian Wangen og den tidligere DHK- og HK-sande målvakten Sander Akerlie. Akerlie spilte en del kamper for DHK som tok bronsje i fjorårets eliteserie. En spennende, ung og talentfull målvakt som kommer til å gjøre det godt i norsk håndball i fremtiden.

For Elverum så er alle klare for kamp. Etter forrige helg seier mot Runar så bør det være en motivert gjeng som tar turen til Vestfold for å ta seg videre i cupen. I utgangspunktet så skal det være klasseforskjell på lagene, men som Arne Scheie ville sagt «cup er cup, ballen er rund». Kampen må spilles først, og om Elverum ikke gir jernet så vil det bli jevnt. Det er heller ikke så mange år siden at Falk lekte seg til en seier med hele 9 mål i Holtanhallen.

Magnus Fredriksen som tidligere spilte i Falk, skal tilbake og vise seg frem for sitt tidligere hjemmepublikum. Fredriksen som var en av de første store talentene som valgte å gå til Elverum, fra andre klubber i Norge, har spilt i Falk i 3-4 sesonger. Etter Fredriksen sitt valg om å ta turen til skogen, så hentet Elverum veldig mange flere store talenter fra både Norge og Sverige.

Troppen er helt skadefri og klare for å ta seg videre i cupen. Kampen har avkast 18:30 i Holtanhallen.

HEIA ELVERUM!