Pressemelding – Elverum

Pressemelding

Elverum Håndball velger å gå for 12400 tilskuere i Håkons Hall og slipper 800 nye billetter i dag mandag 16.september

Når vi startet prosjekt Håkons Hall hadde vi mål om å slå vår egen publikumsrekord på 6042, satt i Hamar OL Amfi 27.oktober 2012.

18.august slapp vi billettene til Elverum – PSG, og sjokket vi fikk når det gikk over 8000 billetter allerede første kvelden var ikke til å skjønne.

Lille Elverum med drøye 21000 innbyggere hadde på bare en kveld sikret at gigantiske Håkons Hall ikke skulle bli glissent når vi for første gang flytter et arrangement til en hall med i utgangspunkt en kapasitet på 11600.

Fra den søndagen har eventet bare fortsatt å vokse, EHF har gjort kampen til Match Of The Week. Viasat kommer med sin største håndballproduksjon noensinne på klubblagsnivå. Hele 12 kameraer kommer dekke kampen, fem reporterer vil bli foran kamera.

Når vi i dag skriver mandag 16.september er over 11400 billetter revet vekk og vi har da hatt to valg, nøye oss med det og være happy med ny rekord og et kult event, eller å gi gass og virkelig snu Lillehammer opp og ned 27-28.september.

Som den offensive klubb vi ønsker å være med alle fantastiske supportere rundt om i landet så har vi nå valgt å gå for det siste og gi enda flere muligheten for å oppleve kampen på plass.

Sammen med Olympiaparken på Lillehammer bygger vi nå opp provisoriske tribuner som øker kapasiteten i den berømte OL-arenaen.

I dag slipper vi ytterligere 800 billetter og tar sikte på 12400 tilskuere!

Vi håper nå at alle de som ikke har sikret seg billetter til det som kommer å bli den største klubbkampen, ikke bare i Elverums historie, men så langt i norsk håndball blir med og fyller Håkons Hall til utrolige 12400 tilskuere.

Klarer vi å fylle de siste 800 plassene blir det sannsynligvis sesongens beste tilskuertall, inkludert alle kamper i EHF Champions League, unntatt Final 4 i Køln som spilles i Juni.

For kommentarer fra Elverum Håndball:

Daglig leder: Mads Fredriksen 48251460

Markedssjef: Kalle Bjørkman 90477605