Stortap på en dårlig dag mot Aalborg! – Elverum

Stortap på en dårlig dag mot Aalborg!

Elverum-Aalborg 24-34

Når et lag vinner stort i håndball er det sjelden kun at de som vinner er gode eller at de som taper alene er dårlige. Så var også fallet i gårdagens premiere av årets sesong i Champions League, Elverum kommer ut med masse energi og bra trøkk i angrepsspillet noe som gjør at vi et par ganger er i ledelse de første 20 minuttene av kampen.

En tendens man tidlig kunne se i kampen var utfordringene vi hadde med omstillingene til Aalborg hvor de straffet feil fra hjemmelaget og fulgte opp med kontringer.

Noen ganger grunnet vanvittig kvalitet og noen ganger grunnet alt for dårlig returløp av våre gutter. Etter 20 gode minutter i starten rykker Aalborg fra til ledelse 18-12 til pause via tekniske feil og kontringer på det.

2.omgang startet igjen veldig bra og etter syv minutter er stillingen 19-23 og Elverum med ballen. Lagene følges åt i 5-6 minutter ytterlige før Aalborg sier takk for følge og drar i fra til som mest 10 måls ledelse. Vingspillene Mark Strandgaard og Sebastian Barthold løper inn kontringer og bakover står norske Kristian Sæverås veldig godt og redder mange kvalifiserte muligheter. Deriblant 5 rene strekskudd etter godt Elverumspill.

Sluttsifrene 24-34 speiler kampbildet godt da vi totalt sett gjør for mange enkle mistak som Aalborg straffer.

Best i Elverum i Kveldens kamp er Lukas Sandell og bakover kriger Kristian Ørsted bra og prøver å få med seg gutta i fighten. Emil Imsgard til tider bra i mål.

Ny kamp på onsdag da vi skal ned til Tyskland å spille mot regjerende Bundesligamesterne Flensburg Handewitt.