Møter nyoppykkede FOLD på bortebane, søndag! – Elverum

Møter nyoppykkede FOLD på bortebane, søndag!

Nytt oppgjør i Rema 1000-ligaen!

Etter to tøffe kamper i Champions League venter nå enda en tøff oppgave for de svarte og hvite fra Elverum. Denne gangen er det nyopprykkede Fold-St.Hallvard som venter guttene til Apelgren. Elverum er favoritter, men det er en prosess å omstille seg fra Flens-Arena til å komme hjem å spille. Fold som før denne sesongen slo seg sammen med mange klubber spiller nå hjemmekampene sine i Rykkinhallen, og på deres første hjemmekamp var det rundt 250 personer på tribunen.

Det nyopprykkede laget har fått en tøff start på tilværelsen blant de beste lagene i Norge. I første kamp mot Kolstad så tapte de med hele 12 mål, noe som kan ses på som ikke bra nok når man spiller hjemme i sesongpremieren. I den neste kampen måtte laget som trenes av den tidligere landslagstreneren Robert Hedin, se seg slått med 9 mål av et ungt og sultent Nærbø. Elverum er derfor favoritter i søndagens kamp mot Fold St.Hallvard.

For vertene så er den tidligere Elverumspilleren Jørgen Jansrud en av de viktigste bidragsyterne. Den tidligere ungdomslandslagsspilleren banket inn mål på bestilling i opprykksesongen og er nå klar for å være en av nøkkelspillerne til Fold i årets eliteserie. Med fem mål i sin eneste kamp så langt i sesongen er det viktig at Eidskoggutten presterer for Robert Hedins mannskap.

En annen spiller som Elverum må passe på er toppscoreren deres John Axel Hedin. Den målkåte svensken kom til klubben før sesongen, og er i slekt med treneren Robert Hedin. I tillegg har de blant Viktor Sjøgren og John Viktor Hedin som gjør en del mål for Fold. Fremover i banen har de vært gode nok, men Fold har ikke klart å stenge igjen godt nok i forsvaret. 98-landslagets Sander Heieren står i målet, men har ikke fått nok hjelp av forsvaret i de to første kampene.

I Elverum så gjelder det å snu to tap til en seier. Etter tapene mot Aalborg og Flensburg så er det nok en revansjesugen gjeng som kommer til Rykkinhallen søndag. I kampen mot Flensburg brukte Apelgren mye av de samme spillerne i store deler av kampen, men det blir spennende å se hvordan han disponerer laget denne gangen. Spillere som Jonas Burud og Simen Holand Pettersen er garantert ivrige på å vise seg frem i denne kampen.

Søndagens kamp er utrolig viktig, kun to poeng er godt nok mot en motstander som Elverum bør slå for å henge med Drammen i serien. Vi håper så mange som mulig tar turen til Rykkinhallen 18:00 på søndag. Vi går for to poeng.

HEIA ELVERUM.