Disse har stand på Lillehammer lørdag! – Elverum

Disse har stand på Lillehammer lørdag!

Følgende partnere møter du i Fan Zone utenfor Håkons Hall

I forbindelse med Elverum – PSG førstkommende lørdag har vi en rekke spennende samarbeidspartnere som du kan møte i Fan Zone.

EURO 2020
I januar spilles Håndball EM 2020 i tre land, Norge, Sverige og Østerrike. I forbindelse med rekordkampen på Lillehammer vil EURO 2020 være tilstede og møte publikum. Det blir aktiviteter, informasjon og maskoten Winni er tilstede og sprer glede blant ung og gammel.

Elverum Håndball supportershop
Selvfølgelig er Elverum Håndball selv på plass med det seneste supporterutstyret. Blant annet vil det bli mulighet for å sikre seg et spesiallaget skjerf kun for rekordkampen mellom Elverum – PSG.

Mind
Fra Trondheim kommer Mind som vil gi dere innblikk i hvordan de arbeider sammen med Elverum Håndball innenfor mental trening. Publikum vil få oppgaver knyttet til kveldens kamp hvor de kan følge med på spillernes adferd i forhold til mentale aspekter.

Salming
EHF Champions Leagues offisielle utstyrsleverandør Salming kommer til Lillehammer. Her vil du kunne konkurrere i speed shooting, se på det seneste utstyret fra EHF Champions League.

Select
En av verdens største balleverandører kommer til Håkons Hall for salg av utstyr og morsomme aktiviteter med publikum. Maskoten Selecto er på plass og hilser og tar bilder sammen med alle barn som ønsker.

SpareBank 1 Østlandet
Elverum Håndballs hovedsamarbeidspartner er på plass ved Håkons Hall og her lanserer de en konkurranse hvor man kan vinne Champions Leaguetur til Paris i Februar. De vil også ha med seg sin sofa som du kan sette deg ned i slappe av.