Komfortabel seier mot FOLD! – Elverum

Komfortabel seier mot FOLD!

Fold St.Hallvard-Elverum 23-32 (10-17)

Kampen startet oppskriftsmessig for bortelaget fra Elverum. Innledningsvis i kampen valgte Michael Apelgren å gi spillerne som ikke fikk spille mest mot Flensburg starte kampen i Rykkinhallen, og det var tydelig at mange vil vise seg frem for sjefen. Thomas Solstad og Tobias Grøndahl satte standeren og Elverum ledet raskt 4-1.

Selv om vertene var litt tamme de første fem minuttene så var det på ingen måter en plankekjøring for de svarte og hvite fra skogen. Bakerst for Fold sto Sander Heieren godt, noe som gjorde at Elverum ikke klarte å rykke ordentlig ifra etter 10 minutter.

En spillesugen Alexander Westby gjorde to fine scoringer der han vist høy teknisk klasse. Den siste scoringen han hadde i den første omgangen var etter 16 minutter. Da byttet han med Alexander Blonz som startet der Westby sluttet. Kantduoen til Elverum gjorde det godt for Elverum. På motsatt side satte også Didrik Linderud ballen helt limt oppe i krysset bak Heieren.

Med ti minutter igjen av 1.omgang så satte Apelgren på Henneberg, Fredriksen og Sandell i bakspillerrekken, og det var tydelig at gutta var spillesugne. Sebastian Henneberg var god for de hvitkledde og den danske bakspilleren sørget for at Elverum rykket ifra hjemmelaget inn mot pause. Nysigneringen scoret tre baller på rad og Elverum ledet komfortabelt. Til pause ledet Elverum 17-10 over det nyopprykkede laget fra Bærumsområdet.

I den 2.omgangen så var det helt tydelig at det var nivåforskjell mellom lagene. Elverum holdt Fold på god avstand slev om kampen bølget frem og tilbake i starten av omgangen. Hele 8 mål ble gjort av lagene de første 4-5 minuttene før det roet seg litt ned.

Bakerst hos Fold sto fortsatt Sander Heieren meget godt i målet, og han var kanskje den beste spilleren på banen i denne kampen. Thorsten Fries gjorde en god omgang i 1.omgang, og Emil Imsgard fulgte opp det gode spillet til dansken i 2.omgang for Elverum.

Apelgren lot alle gutta få mye spilletid på banen, og Didrik Linderud takket for tilliten med tre mål. Endre Langaas gjorde også en fin kamp på linja med sine tre mål på fire forsøk. Elverumsllinjene hadde hele 10 mål til sammen denne kampen, noe som er veldig bra av linjetrioen til Elverum. En annen spiller som gjorde sakene sine godt denne kvelden var Sebastian Henneberg.

Kampen endte tilslutt 32-23 til Elverum, men allerede på onsdag kan Fold ta revansje når lagene møtes igjen. Den gangen er det cupen som gjelder.