Nytt oppgjør mot FOLD, nå venter NM-kamp borte! – Elverum

Nytt oppgjør mot FOLD, nå venter NM-kamp borte!

Elverum seiret i serieoppgjøret, nå venter NM kamp i Reistad Arena!

Etter seieren over Fold St.Hallvard på søndag er det kun to treningsdager før lagene skal møtes på nytt. Denne gangen er det på veien til Spektrum, i cupens 4.runde. I det forrige oppgjøret mellom lagene vant Elverum komfortabelt med 32-23 etter at Thomas Solstad sto frem som Elverums beste spiller den kampen. Solstad ble også Elverums toppscorer med 6 mål i kampen. For Fold var keeperen Sander Heieren den klart beste spilleren, mens John Axel Amadeus Rittemar Hedin ble toppscorer sammen med den tidligere Elverumsspilleren Jørgen Jansrud. Begge endte på 4 mål hver. Kampen ble på mange måter avgjort i første omgang, så blir det spennende å se hvordan det ender denne gangen.

Denne kampen flyttes fra Rykkinhallen til Reistad Arena, en hall som var lagets tidligere hjemmearena. I de forrige rundene vant Fold stort over Notodden i sin første kamp, før de slo Vålerenga med 11 mål i runde 3. Elverum kom direkte inn i runde tre, og der møtte de Falk Horten på bortebane. Elverum vant komfortabelt 33-18 mot 1.divisjonslaget i den runden. Da valgte Apelgren å hvile Henneberg og Fredriksen, så blir det spennende å se hvordan laget blir disponert i denne viktige kampen. Cupen er kanskje en av de viktigste arenaene her hjemme for Elverum, så her legges alt i toppen.

Etter trekningen så ble det klart at lagene skulle møtes med kun 3 dagers mellomrom. Så får man se om styrkeforholdet mellom lagene er det samme som på søndag, eller om Robert Hedin og hans gutter har funnet løsningene for å ta Elverum i cupen. For Apelgren og Hamar gjelder det å gjøre det enda litt bedre enn forrige oppgjør. Trenerduoen har utrolig lyst til å ta seg et steg nærmere Oslo Spektrum, og da må Elverum vinne borte i Lier.

Andre lag som skal kjempe om kvartfinaleplass i cupen.
Viking TIF-Halden
Follo-Kristiansand
LFH09-Drammen
Haslum-Kolstad
ØIF Arendal-FyllingenBergen
Fjellhammer-Bækkelaget
Bodø HK-Runar Sandefjord

Avkast i Reistad Arena 18:30 på onsdagen. Er du i nærheten så må du ta turen for å hjelpe de svarte og hvite videre i cupen.

HEIA ELVERUM!