Videre i cupen, etter ny seier mot FOLD – Elverum

Videre i cupen, etter ny seier mot FOLD

Fold. St.Hallvard-Elverum 28-36 (11-22)

Denne kvelden var det duket for cupkamp mellom lagene, og det var Elverum som startet best de første minuttene. Etter å ha tidlig ha gått opp i en 3-1 ledelse tenkte mange at Elverum skulle cruise inn til en klar seier sånn som sist, men det var virkelig et tent Fold-lag som kjempet seg inn igjen i kampen.

Etter 9 minutter ledet Fold 5-4 etter at de hadde spilt seg til gode muligheter i alle sine angrep. Like etter økte den tidligere elverumsspilleren Jørgen Jansrud til 6-4 og da fikk Fold virkelig blod på tann, mens Elverum på sin side ikke klarte å spille opp mot sitt beste. Den lynhurtige kantspilleren Kristoffer Talsnes sørget for at St.Hallvard ledet med tre mål før Elverum reduserte for første gang.

Da valgte Robert Hedin å ta timeout, noe som egentlig var med å gjør at Michael Apelgren fikk justert laget sitt litt. Etter dette var det egentlig bare ett lag på banen. Da bestemte de svarte og hvite at de virkelig hadde lyst til å vise seg fra en bedre side.

Etter 18 minutter hadde Elverum snudd kampen til sin fordel etter at Holand Pettersen klinket inn en kanonkule fra 10 meter. Elverum fortsatte å male på, og allerede 2 minutter senere hadde de svarte og hvite sørget for at ledelsen var på 14-9. Det var Didrik Linderud som satte inn en sikker scoring fra sin kantposisjon.

Etter dette var det et aldri så lite Alexander Blonz show for Elverum. Om det var besøkte på den anerkjente podkasten «delegatene» eller om det var dagsformen som gjorde det vites ikke, men det ungestjerneskuddet satte 7 mål på sine sju skudd på de femten minuttene han var på banen i den 1.omgangen, og var med det den største bidragsyteren til at Elverum gikk til pause på stillingen 22-11 i Reistad Arena.

Den andre omgangen var i det litt tøffere for Elveurmsgutta. Fold viste virkelig at de ville spille ball mot Elverum i den siste omgangen onsdagskveld. Jørgen Jansrud var god for hjemmelaget denne kvelden. Eidskoggutten endte på hele 8 scoringer og ble med det toppscorer for Fold denne kvelden foran 250 tilskuere i Reistad Arena.

For Elverum var det viktig å gjøre en god kamp før helgens oppgjør mot PSG. Alexander Blonz viste seg virkelig frem i cupkampen mot Fold og endte opp med 9 mål på 9 forsøk. Meget sterkt av den unge kantspilleren. Thomas Solstad fortsatte det gode spillet fra forrige søndag mot Fold, og den tidligere Haldenspilleren noterte seg for fem mål i onsdagens kamp. Didrik Linderud og Simen Pettersen var de neste på målprotokollen med fire mål hver.

Elverum vant tilslutt 36-28 etter en ikke altfor god 2.omgang.

Takk til alle som fulgte oss mot Fold St.Hallvard.

Nå venter Håkons Hall og Paris til helgen!