Taiga’n: -Den hvite veggen er klare for kamp! – Elverum

Taiga’n: -Den hvite veggen er klare for kamp!

Taiga’n! – Sammen mot målet!

Fra #sammenforelverum til #sammenforinnlandet

«Kan man älske nå`n på avstånd» synger Vikingarna, og det er klart du kan. Selv om du ikke bor i håndballhovedstaden Elverum, så er det fullt tillatt å elske gutta våre. Og det skulle bare mangle, om man ikke skulle bli glad i en slik gjeng. Som presterer år etter år i Velux EHF Champions league, selv om det gjøres store utskiftninger etter hver sesong. Nye publikumsfavoritter kommer til, andre drar videre til nye håndballeventyr. Sånn er livet for mange av spillerne, som kommer til Elverum og gjør seg bemerket gjennom fantastiske kamper ute og hjemme. Både i hjemlig liga, men også like gjerne i CL-kamper.

Kan man ha det bedre? Som leder av Norges beste supportere, subjektivt sett, som heier på norges håp i Velux EHF Champions league. At den dagen skulle komme, da laget vårt skulle møte de virkelig store lagene fra Europa, ja det er smått utrolig. Lag som man bare har sett på tv, med de virkelig store stjernene, kommer nå til Norge. For å møte laget i vårt hjerte, Elverum Håndball Herrer.

Fra #sammenforelverum til #sammenforinnlandet

Torgeir Østenengen, Leder i Taiga’n Supporterklubb

Mange spør meg, om man må være litt «gal» for å være med i en supporterklubb. Litt spøkefullt, er svaret da: «trenger ikke, men det hjelper». Men om det er det som skal til, for å skape liv og røre på håndballarenaer rundt i Norge og Europa, ja så får man heller være litt «gal», eller mer presist; Håndballgal! Jeg mener håndball-Norge trenger flere supporterklubber som f.eks Svermen og Taiga`n, det vil gjøre produktet norsk topphåndball mer komplett. Så utfordringen er herved gitt.

Jeg mener vi i Taiga`n supporterklubb heier på norges klart beste håndballag, på herresiden. Noen få supportere av andre klubber, spesielt sørpå, vil kanskje være uenig i det. Og det må være lov til. Men når Elverum i dag entrer parketten i Håkons hall, håper jeg vi alle kan være svarte og hvite. Glem de vanlige klubbfargene for en time eller to. Glem gule/blå, svarte/røde, røde eller blå.

I dag heier vi på Norge sitt lag i CL, i svart og hvitt.

Torgeir