Elverum jakter sin første seier mot Nærbø i Nye Loen Arena! – Elverum

Elverum jakter sin første seier mot Nærbø i Nye Loen Arena!

Onsdag er det ned på jorda igjen, og et krevende bortemøte med Nærbø står på terminlista!

Etter 12377 tilskuere og en håndballkamp Elverumsgutta seint vil glemme så er det nå duket for bortekamp mot Nærbø. Nærbø er et ungt lag som forrige sesong overrasket med en sterk sjuendeplass i serien, som nyopprykket lag. Den vanskelige sesong nummer to er akkurat i gang, og guttene som trenes av danske Marc Uhd har hatt en helt grei start på sesongen. Stortap borte i sesongpremieren mot Runar ble etterfulgt a årets eneste seier i serien mot Follo på hjemmebane. I den siste kampen som Nærbø har spilt ble det knepent tap mot Kolstad i Trondheim.

For det unge Nærbølaget så er det to rutinerte ringrever som drar det meste av lasset. Evigunge Steffen Stegavik er toppscorer med 14 mål på sine tre kamper. Den tidligere Elverumsspilleren ser ikke ut til å bli eldre i den blå og hvite drakten. Med sitt gode håndballhode styrer han de unge lagspillerne sine på en veldig fin måte. Den andre rutinerte spilleren er også en tidligere spiller som har gått gradene i Elverum. Vegard Bakken Øien gikk til Jærbuene før forrige sesong for å være ett førstevalg mellom stengene. Elverumsgutten er en av de aller viktigste årsakene til at Nærbø har blitt et lag som kan slå hvem som helst i den norske ligaen.

Nærbøs eneste signering før denne sesongen er den hardtskytende høyrebacken Lars Sigve Hamre. Ny signeringen fra Sandnes var veldig god i serieåpning mot Runar, og har gjort 9 mål på sine tre første kamper i den norske eliteserien. Hamre er en spiller som kan gjøre en forskjell i kampene for Nærbø. Ute på venstrekanten har Sindre Heldal hatt en sterk start på sesongen med 12 mål på sine fire kamper.

To spillere som ikke helt har scoret like mange mål som vi forventet forrige etter å ha sett de forrige sesong er Andreas Horst Haugseng og Tord Haugseng. Begge spillerne har stort potensiale, og spesielt Andreas var en veldig viktig brikke for Nærbø forrige sesong. Tord spilte seg godt opp etter jul og var meget viktig for Nærbø da de kjempet seg til tre kamper i sluttspillet mot Arendal.

For Elverums del så er det kun to poeng som gjelder borte mot Nærbø. I fjor så tapte Elverum i samme arena etter at Nærbø kjempet Elverum ut av stilen og vant fortjent over et Elverum som ikke klarte å prestere godt nok. Dette var nok også en av nøkkelkampene som gjorde at de svarte og hvite ikke sto igjen som serievinnere i fjorårets sesong. Derfor er det nok en veldig revansjelysten gjeng som reiser til Jæren for å vise at de er bedre enn i fjor.

Etter to kamper mot Fold hjemme som gikk veien og en kamp mot storheten Paris så er det en gjeng som vil vise hva de er gode for i Nye Loen Arena på onsdag kveld.

Kampen har avkast 19:15 og det er ventet mye folk i Arenaen.

Vi går for to poeng i en veldig tøff bortekamp.

HEIA ELVERUM.