Styret etter rekordkampen: – Tusen takk! – Elverum

Styret etter rekordkampen: – Tusen takk!

Styret i Elverum Håndball vil gjerne rette en stor takk til alle som bidro til at kampen mot PSG sist lørdag ble en kjempesuksess. Det har vært arbeidet i mange uker før kampen med planlegging, avtaleinngåelser og til slutt gjennomføring av et kjempearrangement som vi i Elverum Håndball aldri har gjort før. I tillegg skulle det gjennomføres på bortebane, noe som medførte at mange måtte bo på Lillehammer i flere dager.

Gjennomføringen er helt fantastisk, og reportasjen i NRK sportsrevyen på søndag kveld ga flott bilde av den innsatsen er lagt ned fra «dugnadsgjengen». Uten denne innsatsen hadde dette arrangementet ikke vært mulig. Verd å merke seg er også at tilbakemeldingene fra media, motstander, Det Europeiske Håndballforbundet og publikum uten unntak er strålende.

Elverum Håndball har tidligere også levert både sportslige og arrangementsmessige gode kamper, men dette topper alt og setter varige spor, ikke minst med publikumsrekorden.

Nok en gang – tusen takk for en strålende innsats som igjen bidrar til at Elverum Håndball når nye høyder.

Hovedstyreleder Kjell Kulvedrøsten og herreleder Kersti Grindalen