Tung dag mot Nærbø!

Elverum -Nærbø

Onsdag kveld var det dags for ny kamp og denne gangen ventet Nærbø på bortebane i Nye Loen. I en fullstappet hall lå forutsetningene til rette for en skikkelig festforestilling.
Vi starter kampen bra og leder 6-3 og 7-4 etter fint angrepsspill.

Her i minutt 7-8 starter marerittet sett med Elverumsøyner, fra å ha startet kampen bra med taklinger bakover og energi i attakkene så skjer noe med våre gutter.

Vi gjør tekniske feil, kaster baller utover sidelinjen, skyter utenfor mål ved gode sjanser, misser ¾ straffer.

Bakover går vi bort oss ved flere tilfeller uten at Nærbø egentlig spiller seg til muligheter.
Et hjemmelag fylt av adrenalin takker selvfølgelig og tar sjansen som bys. Fra 4-7 etter ca 10 minutter snur Nærbø kampen på få minutter og resten av omgangen blir vi hengende etter.
I pause leder Nærbø 17-16.

Forhåpningen er stor om at gutta skal ha fått justert inn de tingene som ikke virket i 1.omgang når 2.omgang starter. Men denne dagen er rett og slett en off dag.
I tillegg til store feil både bakover og framover så sliter vi med uttelling på skuddene bakfra. 9 mål på 24 skudd.

Vi blir passive mot bakspillerne til Nærbø og da framfor alt de stillestående skuddene til Tord Haugseng hvor vi ikke kommer fram og får taklet han.

Alexander Westby gjør en veldig god kamp fra venstre ving og til tider også Sigvaldi på motsatt kant. Thomas Solstad med 4/4 framover.
Thorsten Fries gjør en godkjent kamp i mål og er så nær å redde poeng på slutten av kampen da han redder flere frilegen på rad.
Beklageligvis er perioden vi er gode litt for kort og et for dagen bedre Nærbø vinner 31-29.

Mål Elverum: Alexander Westby 8, Sigvaldi Gudjonsson 7, Thomas Solstad 4, Simen Holand Pettersen 3, Magnus Fredriksen 3, Tobias Grøndahl 1, Endre Langaas 1, Lukas Sandell 1 og Sebastian Henneberg 1.

I neste kamp venter Kolstad på bortebane førstkommende onsdag.