Søndag kveld slippes billettene til Kvartfinalen i NM og El Clasico – Elverum

Søndag kveld slippes billettene til Kvartfinalen i NM og El Clasico

Klart for nye slag i Terningen Arena!

I oktober måned har vi kun to hjemmekamper, men for noen kamper vi har å vente i Terningen Arena. Billettene til disse to kamper slippes 19:30 søndag 6.oktober.

Først ut er det kvartfinale i NM når storsatsende Kristiansand Topphåndball kommer på besøk. Laget fra Sørlandet har til året sesong signert toppspillere på rekke og rad.
Målet er og gå rett gjennom 1.divisjon og opp i Eliteserien.


Blant navnene kan du merke deg tidligere landslagskeeperen Svenn Erik Medhus, Bundesligaproffen Eirik Køpp, tidligere Haslum og Drammenspilleren Håvard Johannesen, Bodøs høyreving Preben Egli, Falk Hortens venstreving Håkon Pettersen og Runars andrekeeper Mathias Risøy.
NM har man slått ut to Eliteserielag når både Nærbø (som i uken beseiret Elverum) og Follo i siste runden på bortebane.


I serien har man overraskende tapt to kamper av fire noe som er svært skuffende for det stjernespekkede laget.
Kvartfinalen mot Kristiansand spilles onsdag 16.oktober 18:30.

Vår andre hjemmekamp i oktober er et skikkelig klassikermøte i norsk håndball. På motsatt banehalvdel venter Haslum HK som til årets sesong se bedre ut en på et par år.


Riktig nok mistet de et av Norges største talenter til oss i Elverum når Tobias Grøndahl signerte for de regjerende norske mesterne. Men de har erstattet Tobias med veldig mye rutine da hentet svenske Binai Aziz fra HK Malmø.


I tillegg fortsetter ringrever som Trond Tjemsland og Anders Røe. Begge disse har sett mye bedre ut i sesongstarten enn hva de har prestert de siste årene.


En annen spiller som har fått en fin start på sesongen er den store venstre bakspilleren Felix Lunde som ble kåret til September måneds beste på sin posisjon når vi på fredagen fik månedens lag presentert for oss.


Bakover har de fortsatt sin sveitsiske forsvarssjef Viktor Glatthard som gir juling og driver på med energi til laget.

På benken har de Sten Stockfleth og Erlend Mamelund.


Kampen mot Haslum spilles onsdag 30.oktober 18:30 og vi forventer masse folk og fullt trøkk.