Kolstad på bortebane står for tur! – Elverum

Kolstad på bortebane står for tur!

Onsdag går turen til Trønderlag for Elverumsgutter i jakten på poeng!

Etter det sure tapet på Vestlandet for Nærbø setter nå Elverumsgutta seg på bussen opp til Trondheim for å kjempe om to poeng mot Stian Gomos Kolstad. Trønderne har hatt en perfekt start på sesongen med 3 av 3 seiere. Rødtrøyene vant serieåpningen mot Follo klart, og fulgte opp med nok en seier borte mot Fold-St.hallvard før de slo Nærbø med ett mål på hjemmebane. Laget ligger på 3.plass med 6 poeng så langt i sesongen, bak DHK og BSK som har en kamp mer spilt. Rett bak trønderne ligger Elverum med like mange poeng, men med en kamp mer spilt.

Ofte er det så at sommeren betyr store utskiftninger på lagene, men Kolstad har klart å holde på de aller fleste av sine spillere. De har kun mistet Martin Tangvik av betydning ute på venstrekanten. Utenom det har de forsterket seg der de har trengt det som mest. Gabriel Setterblom er toppscorer på årets lag, og den unge skytteren kom fra Halden før denne sesongen. Han utgjør en farlig duo med Håkon Følstad på høyrebacken, så der har Kolstad både en spillende bakspiller og en skytter, noe som gjør at de kan variere spillet sitt mye.

En annen spiller som har kommet inn er den danske linjespilleren Martin K. Pedersen. Den storvokste dansken utfyller linjeposisjonen sammen med Tom Kåre Nikolaisen. Pedersen har 12 mål på sine tre seriekamper og har vært en åpenbaring for Kolstad innledningsvis i årets sesong. I tillegg har Kolstad fått inn Simen Westby Johansen i målet, og ute på høyrekant har Emil Raknes kommet fra Kristiansund.

Den siste spilleren som har kommet inn i årets Kolstadtropp er den unge trønderen Simen Lyse. U-landslagsspilleren har tatt enorme steg etter at han kom til Charlottenlund før forrige sesong, og etter en sesong i 1.divisjon var den høyreiste bakspilleren klar for eliteserien. Lyse har imponert innledningsvis med 8 mål på tre kamper.

William Aar og Tom Kåre Nikolaisen er landslagsspillerne til Kolstad. Begge to er tatt ut i den siste landslagstroppen til Christian Berge. Begge er to unge og fremadstormende spillere som har de beste årene foran seg. Aar var en av de beste spillerne i fjorårets sesong fra sin venstre bakspiller posisjon og har en imponerende fysikk. Nikolaisen er helt ekstremt fysisk og er en toveisspiller som både gir og får mye juling. En spennende linjespiller som helt sikkert kommer til å gjøre livet surt for Apelgren og hans lag.

I Elverum er det nok en revansjesugen gjeng som måtte dra hjem med 0 poeng mot Nærbø. Kampen var preget av at de svarte og hvite ble kjempet helt ut av stilen mot et energisk hjemmelag. Elverum skal igjen spille en vanskelig bortekamp i en fryktet arena. Laget er helt skadefrie, og gutta er klare til kamp etter at de har fått en velfortjent kampfri periode på 6-7 dager.

Kampen har avkast 19:15 i Kolstad Arena på onsdag.

Vi går for to poeng! HEIA ELVERUM!!!