Hele Innlandet til Terningen Arena – Elverum

Hele Innlandet til Terningen Arena

De kommende ukene venter noen veldig viktige kamper for Elverum Håndball

Først ut er onsdagens kvartfinale i NM hvor vi får besøk a Kristiansand Topphåndball med Svenn-Erik Medhus, Håvar Johannesen, Eirik Køpp for å nevne noen av de store profilene som det storsatsende 1.divisjons laget råder over.
Skal vi igjen komme oss til Oslo Spektrum så må laget fra Sørlandet beseires, noe som er lettere sagt enn gjort. Så langt har de imponert veldig i NM med å banke ut både Nærbø og Follo.

Fantastiske muligheter i Champions League


Når vi teller fire omganger av årets gruppespill så gjenstår det for Elverum å plukke poeng. En situasjon vi deler med Celje og Zagreb. Faktisk så har vi begge storklubbene bak oss på bedre målforskjell og etter en tøff start på årets Europacupspill venter nå kamper mot de vi skal fightes om sluttspillplass med.
Først ut er bortekamp i Slovenia førstkommende søndag når vi stilles mot tidligere Champions Leaguevinnerne Celje. Så slipper vi i kveld billettene til hjemmekampen mot de kroatiske mesterne Zagreb.
Disse to kampene vil være med å bestemme mye av videre muligheter i årets Champions Leaguespill og da er det helt avgjørende at vi fyller Terningen Arena og gjør den umulig for motstanderne å plukke poeng i.

Haslum hjemme avslutter måneden


For mange betyr det ekstra når navnet Haslum kommer på tal, klubben vi har spilt utallige avgjørende kamper mot.
Haslum har de siste sesongene ikke vært helt oppe i toppen, men starten på inneværende sesong har vært mye bedre.
Man er i kvartfinale i NM og unntatt tapet mot Fold St-Halvard så har man startet seriespillet veldig bra.
Laget har en større bredde i år med signeringen av Binai Aziz og at de har fått tilbake Sander Øverjordet fra skade.