NM-kvartfinale: Et framoverlent Kristiansand til Terningen på onsdag! – Elverum

NM-kvartfinale: Et framoverlent Kristiansand til Terningen på onsdag!

Veien til spektrum!

Den neste store klubben i Norge kommer til Elverum for å kjempe om en semifinaleplass i årets NM. Kristiansand Topphåndball eller KRS som de også kaller seg(tidligere KIF), er klubben som møter den regjerende mesteren i Terningen Arena på onsdag klokken 18:30. Laget som trenes av Robin Haugsgjerd har rustet opp veldig foran årets sesong.

Etter å ha rykket opp fra 2.divisjon har KRS virkelig funnet spillere med masse erfaring foran årets sesong i 1.divisjon. Eirik Köpp kom direkte fra Bundesligaspill, og sørlendingen var aktuell for andre norske klubber, men unge Köpp valgte sin hjemby for sin videre håndballsatsing. Venstrebacken har også tidligere vært inne på landslagssamlinger.

En annen som KRS har hentet tilbake er den lynkjappe høyrekanten Preben Egeli. Den tidligere Bodø-spilleren hadde en mye sykdom og skader i forrige sesong, men håper nå at returen til Kristiansand skal gi han en opptur og opprykk til eliteserien. I tillegg har KRS hentet Håkon Pettersen inn på den andre kanten. Pettersen har tidligere spilt i eliteserien for Lillestrøm, Bodø og sist i Falk Horten.

På høyrebacken har KRS hentet en tidligere Haslum- og Drammenspiller. Håvard Johannesen er høyreback på årets opprykksfavoritt i 1.divisjon. Bærumsgutten elsker å gjøre livet surt for Elverum og Taigaen, og han kommer til å gjøre alt han kan for at KRS skal stå igjen med semifinalebilletten i hånden etter kampen mot Elverum.

En spiller som virkelig liker å stikke kjepper i hjulene for KRS er den rutinerte målvakten Sven Erik Medhus. Den tidligere Arendalmålvakten har gjort comeback etter at det ble klart at laget fra hans hjemby skulle satse mot eliteserien igjen. I forrige cupoppgjør mot Follo så viste Medhus at han fortsatt holder et eliteserienivå i kassa for sørlendingen.

Før denne runden har KRS slått ut Øyestad borte(42-19), Nærbø hjemme(30-29) og Follo borte(27-24). To eliteserielag viser at det ikke blir en «walk-over» for Elverum på hjemmebane onsdag. Elverum har beseiret Falk borte(33-18) og Fold borte(36-28) så langt i cupen.

Elverum har ikke vunnet på fire kamper så det gjelder å komme opp på hesten igjen. To tap i champions league og en uavgjort og ett tap i ligaen gjør at Elverum ikke har vunnet en kamp i oktober. Sist var 25.09 i cupkampen mot nevnte Fold. Det er derfor et Elverum som er veldig revansjesugne som tar imot KRS denne kvelden.

Avkast er 18:30 i Terningen Arena. Det er kvartfinale i cupen, og vi håper på å avansere til en semifinale. Vi ses på kamp.

HEIA ELVERUM!!!