Slovenia neste stopp i jakten på CL-poeng! – Elverum

Slovenia neste stopp i jakten på CL-poeng!

Elverum forsetter jakten på sesongens førdte Champions League-poeng!

På onsdag gikk Elverum videre i cupen og nå venter en veldig viktig kamp i årets Champions League. De helhvite fra Elverum skal til Slovenia for å møte RK Celje Pivovarno Lasko til årets femte kamp. Celje har i likhet med Elverum ingen seire så langt, men har spilt jevnt med både Aalborg og Flensburg hjemme i Dvorana Zlatorog. I begge kampene tapte slovenerne med minst mulig margin. I bortekampene mot Barcelona og Paris fikk de regelrett stryk.

Elverum på sin side har tapt med mindre margin mot både Barcelona og Paris, men de tapte med hele 10 mot Aalborg og bare tre mot PSG. Før denne runden ligger Elverum på 6.plass med 0 poeng og minus 29 i målforskjell. Celje på sin side ligger på plassen bak med like få poeng og en målforskjell på minus 35 mål. Det er derfor mest sannsynlig en jevn batalje som man blir vitne til på søndag.

Om vi skal se litt på laget til Celje så er det veldig mange slovenske spillere. Den største stjernen er kanskje Jan Grebnec som tidligere har spilt i Gorenje Velenje og i danske Skjern. 27-åringen spiller venstreback og er kjent for sitt gode skudd. I tillegg har de midtbacken Patrick Leban. Leban er en målfarlig midtspiller som har gjort 14 mål så langt i årets Champions League.

Josip Sarac er en annen venstreback som er viktig. Sarac er toppscoreren for Celje så langt i sesongen med sine 15 mål. Mannen som er 201 på strømpelesten har en enorm fysikk som kan bli en utfordring for gjestene fra Elverum. I tillegg har Celje en rekke unge spillere som får mye tillit av trener Tomaž Ocvirk.

I Elverum så er det en helt skadefri tropp som er enormt lystne på å gjøre en god kamp og stå igjen med to poeng etter kampen i Slovenia. En spiller som har prestert godt de siste kampene er den danske nysigneringen Sebastian Henneberg. Venstrebacken hadde en litt trå start på sesongen, men mot Barcelona sist viste han virkelig hvorfor Aalborg signerte han på en treårsavtale fra og med neste sesong.

Kampen spilles i Celje på søndag klokken 17:00. Kampen kan følges på Viasat sine tvkanaler. Vi gpr for to poeng.

HEIA ELVERUM!!!