Søndag slippes billettene til kampen mot PICK Szeged med 16 landslagsspillere!!! – Elverum

Søndag slippes billettene til kampen mot PICK Szeged med 16 landslagsspillere!!!

Høsten 2019 er helt unik i Elverum Håndballs 73-årige historie. Det ene stjernegalleriet etter det andre som motstandere og aldri tidligere har så mange landslagsspillere stått på motsatt banehalvdel som i denne sesongs Champions League.

19:30 på søndag slippes billettene til ytterligere en kamp mot et av verdens absolutt beste mannskap, sist sesong tapte PICK Szeged kvartfinalen mot RK Vardar som til slutt seiret i turneringen.
Laget fra Ungarn som hvert år slåss med Veszprem om å vinne den hjemlige ligaen har en tropp som kan vinne årets Champions League.
I mål har du ungarske landslagskeeperen Roland Mikler som sammen med Kroatiske Mirko Alilovic danner et av de beste duoene i håndballverden.
Som playmakere finner du slovenske Dean Bombac og spanjolen Joan Canellas. Høre bak består av spanske Jorge Marqueda og kroatiske Luka Stepancic.
På venstre bak finner du ungarske steinkasteren Richard Bodo og russiske Dmitry Zhetnikov.
På vingene finner du på venstre side svenske Jonas Kællman, islandske Stefan Sigurmansson og på høyre finner du Mario Sostaric fra Slovenia og Bogdan Radivojevic fra Serbia.
Felles for disse seksten spillene er at alle spiller på sine respektive lands landslag. Det vil si at vi stilles mot 16 landslagsspillere når vi den 17.november skal opp mot Szeged.

Når vi slapp billettene til kampen mot Zagreb som spilles 3.november løp billettene av gårde kjapt og nå forventer vi enda større trøkk for å sikre seg plasser når et av Europas virkelig store klubber besøker Terningen Arena.
19:30 søndag, gjør deg klar.

#sammenforelverum