EH B2B Nettverk med rekordmange medlemsbedrifter – Elverum

EH B2B Nettverk med rekordmange medlemsbedrifter

  • Dobling på syv år!

Høsten 2012 startet Elverum Håndball opp det som i dag heter EH B2B Nettverk og som er et av de mest aktive bedriftsnettverkene i Norge.
Etter en analyse av hva klubben egentlig gav tilbake til sine samarbeidspartnere kom vi fram til at det bedriftene rundt klubben fikk, var profilering på ulike måter, billetter og et håndballag som vant relativt mye kamper.
Konklusjonen ble da at vi er altfor avhengig av sportslige resultater og en full hall med et seirende Elverum Håndball.
Elementer som vi selvsagt fortsatt yter veldig godt av men som via nettverkets tilkomst har blitt en mindre del av hverdagen til en Elverum Håndballsamarbeidspartner.


Vi er nå inne i vår attende sesong som nettverk og fra starten med 63 medlemsbedrifter passerte vi forrige uke det magiske tallet 126 bedrifter, noe som gir en dobling!
Hver måned møtes våre samarbeidspartnere for å utrette business sammen og skape verdi for hverandre.


Vi jobber beinhardt sammen for å utvikle verktøyene vi bruker som et ledd i å skape enda mere verdi for våre medlemsbedrifter.
At vi nå teller inn hele 126 medlemmer er en flott milepæl på vegen. Vi skal videre opp og fram i målet om å skape Norges sterkeste nettverk.
I den tid vi er inne i nå driver vi med spennende utvikling hvor vi ser på nye områder som nettverket kan virke innenfor i mål om å skape enda mere verdi for våre samarbeidspartnere og som følge av det for regionen vår.
Er du bedriftsleder i Norge og ønsker å skape business så bør du vurdere å bli med Elverum Håndball og EH B2B Nettverk.
Vi er lojale mot hverandre og her bygger vi opp hverandre i mål om felles avkastning.

126 + 24 = 150, la oss gå for dette som et første skritt på den nye vegen!

God helg alle herlige supportere
//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball