Haslums lynving Stian Brevik før onsdagens El Clasico – Elverum

Haslums lynving Stian Brevik før onsdagens El Clasico

Vi har tatt en prat med Haslumsspiller Stian Brevik foran onsdagens El Clasico!

Hei Stian,

Etter et par kamper på sidelinjen med skade, lurer vi på om vi får se dine kunster i Terningen Arena på onsdagens klassikermøte?


Ja, det håper jeg på! Det å sitte på sidelinjen er ikke noe gøy, hverken på trening eller kamp. Og er det en kamp jeg virkelig vil spille så er det mot Elverum i Terningen Arena! Skulderen min har helt siden kampen mot Fold vært vond, men jeg håper at den har fått den roen den trenger for at jeg skal kunne spille igjen.


Hvordan ser du på sesongstarten til Haslum?


Sesongstarten har vært bra for vår del, men selv om vi er betydelig bedre enn i fjor har vi fremdeles en del å gå på. Vi er dessverre litt for ustabile til tider og poengmessig har vi blitt straffet hardt for det.


Til årets sesong har dere fått tilbake Sander Øverjordet fra skade og i tillegg forsterket med blant annet svenske Binai Aziz. Hvordan merkes det på troppen?


Jeg synes Sander er en av ligaens beste spillere. Han er god i forsvar, god til å styre opp spillet, og går av hvem han vil. For vår del er det utrolig viktig at han er frisk hvis vi skal hevde oss mot de antatt sterkere lagene.
Binai har kommet inn som et frisk pust i gruppa. Han har erfaring, klokskap og ferdigheter alle lagene i eliteserien har godt av. I tillegg er han en helt prima fyr!
I tillegg til Sander og Binai har det kommet opp flere unge talenter som bidrar på trening hver dag, tar tak og sørger for å pushe de eldre – det er bra!


Toppnivået til Haslum er skyhøyt med Drammenkampen i ferskt minne, hva skal til for at dere skal levere på jevnere nivå enn det dere har klart så langt i sesongen?


Hvis jeg hadde svaret på det så tror jeg vi hadde ligget på toppen av tabellen. Stabilitet er det vi savner mest, og jeg skulle gjerne ønske at jeg hadde oppskriften på hvordan vi kan gjenskape Drammenskampen hver gang.


Onsdag venter Elverum i Terningen Arena, ditt syn på kampen og hva som venter?


Jeg gleder meg veldig til fullsatt hall, mange Haslumsupportere som lager liv og god håndball! Det blir en tøff kamp, men jeg vet at vi er gode nok til å slå Elverum og gleder meg til å gi dem en ordentlig god match.


Hva må dere lykkes med for å ta med to poeng hjem til Bærum?


Vi må spille vårt spill være offensive og løpe. I tillegg tror jeg at målvaktskampen kan bli veldig viktig. Jeg vet at Trond Tjemsland elsker å slå Elverum, så jeg er glad han er på mitt lag!
Holder vi oss til konseptet og løper så vinner vi!