«Årets internasjonale elverumsing» – Elverum

«Årets internasjonale elverumsing»

Søndag kveld fikk vi en hyggelig overraskelse. I pausen i kampen mellom Elverum og Zagreb ble Elverum Håndball nemlig kåret til «Årets internasjonale elverumsing».

Det er Elverum kommune, Namibiaforeningen, Sparebank 1 Østlandet og Østlendingen som deler ut prisen.

Årets prisvinner er en av de som i størst grad har brakt Elverum ut i verden, og verden til Elverum.

Juryen

Klubbens sprekeste feirer prisen

I begrunnelsen trekker juryen frem flere ting. Her kan du lese hva som stod:

«Årets prisvinner er en av de som i størst grad har brakt Elverum ut i verden, og verden til Elverum. Vinneren har markert seg som en sterk impuls i lokalsamfunnet og viser at det er mulig å bryte grenser og nå store mål. Vinnerens engasjement setter Elverum på kartet nasjonalt og internasjonalt. Likevel er det som sosial arena for folk av ulik bakgrunn her hjemme, at vinneren særlig viser fram sitt store hjerte. Enten det er for spillere, frivillige eller supportere. I sin natur og gjennom sitt virke bidrar vinneren til mellommenneskelig forståelse gjennom idretten – både i topp og bredde, hos begge kjønn og mellom kulturer og land»

Daglig leder, Mads Fredriksen, tenker dette om å få prisen:

Det er stas å få en slik pris. Å få priser og utmerkelser er ikke grunnen til at man står på og jobber som vi gjør, men det er en fin fjær i hatten. Vi gjør mer enn å «kaste ball» i klubben, og det er hyggelig å se at det er flere som også mener det.

Mads Fredriksen, Daglig leder i EH