Viktig bortekamp mot Bækkelaget står for tur! – Elverum

Viktig bortekamp mot Bækkelaget står for tur!

To gjevne lag møtes til dyst i Rema 1000-ligaen!

Årets første poeng i Champions League er historie når gutta skal nå til Oslo for å spille mot årets overraskelselag, Bækkelaget. Ekebergklubben har virkelig imponert og de står med 5 seire, en uavgjort og ett tap så langt i årets sesong. Det gjør at Tom-Eirik Skarpsnos gutter ligger på 2.plass, kun bak Kolstad på målforskjell.

De gule fra Oslo har blant annet slått ØIF Arendal hjemme og Nærbø borte i årets sesong, og i år som mange år tidligere er det Emil Sundal som banker inn flest baller for overraskelseslaget. Med et målsnitt på 8.9 så har den lange høyre bakspilleren gjort 62 mål så langt, det er hele 15 mål enn neste mann på listen. Elverum sine toppscorere har 29 mål og den tittelen deles mellom kantspillerne Sigvaldi Gudjonsson og Alexander Blonz.

Selv om Sundal kanskje er den største måltrusselen så kommer man ikke unna Lukas Karlsson som den viktigste spilleren til BSK. Svensken som har en rekke landskamper kom fra Ribe Esbjerg før denne sesongen. Karlsson er hjernen bak alt angrepsspillet til BSK, og han har også rollen som assistenttrener i klubben. Den rutinerte spilleren har scoret 35 mål i årets sesong.

En spiller som nyter godt av en spiller av Lukas Karlsson er strekspiller Aksel Strupstad, som har fått sitt definitive gjennombrudd i årets sesong. Strupstad er en tøff spiller som også var spilleren som taklet Fredriksen i Terningen Arena, sånn at Elverum fikk muligheten til å utligne i siste sekund etter at Nicolay Hauge kastet en ball rett på Morten Nergaard sekunder før signalet gikk.

Bækkelaget har også rekruttlandslagets Markus Fartum ute på høyrekanten, evigunge Nicolay Hauge og Joakim Patriksson i bakspillerrekka. I tilegg har de gode spillere som Trym Johnsen og Fredrik Løvberg. I målet har den tidligere Haslumspilleren Nikolay Wig tatt store steg etter at han tok over keeperrollen fra Henrik Tuud Tovås, som nå har lagt opp.

For Elverum er Magnus Fredriksen 100% igjen etter han slet med en liten skade i forrige kamp mot Zagreb. I tillegg har laget fått en god dose selvtllit etter at de slo Haslum komfortabelt i forrige serierunde, og nå har de hentet sitt første poeng i årets Champions League. Klarer gutta fra skogen å omstille fra en full Terningen Arena til en vanskelig bortehall på Nordstrand så br det bli en jevn affære i Oslo onsdag kveld klokken 18:30.

Er du i Osloomrpdet på onsdag og har et svart og hvitt håndballhjerte så ta turen for å hjelpe gutta i en ekstremt vanskelig bortekamp mot BSK. Avkast er i Nordstrand Arena klokken 18:30. Vi går for to poeng! HEIA ELVERUM!!