Elverum – FC Barcelona: -Sitteplassene nesten utsolgt på to døgn!!! – Elverum

Elverum – FC Barcelona: -Sitteplassene nesten utsolgt på to døgn!!!

Billettene rives vekk!

Elverum Håndballs eventyr i Europa er i ferd med å nå helt nye høyder. Først satte klubben norsk publikumsrekord for innendørsidrett når det kom 12377 tilskuere på Elverum – Paris Saint – Germain 28.september.


Når vi slapp billettene til Elverum – FC Barcelona på lørdagen gikk vi nesten tom for sitteplasser på et døgn. Pt er det åpnet 40 nye plasser på felt J i tillegg til noen få singelplasser på ulike felter, disse er de absolutt siste som går å oppdrive i hallen. Etter det er det kun ståplasser igjen.
Klarer vi ny publikumsrekord for Terningen Arena når kampen spilles om tre måneder?
Interessen for Elverum Håndball har aldri vært større og vi merker at mange ønsker å være en del av det eventyr vi er inne i.


Norsk herrehåndball opplever en vokst som nesten er naturstridig sett til tallene for arenaidrett og der er Elverum Håndball sterkt delaktig.
Publikumssnittet for hjemmekampene så langt i sesongen er 4010 hvilket er en fantastisk sifre når du tenker på at det i Elverum kommune bor ca 21000 mennesker.


Det betyr at over 25% av befolkningen i byen går på hjemmekampene til klubben.
Vi ønsker at våre Terningen Arena og våre hjemmekamper skal være plassen der folk møtes og er sosiale, der de føler på stolthet, tilhørighet og at Elverum er et bra sted å bo på.


Sammen skal vi fortsette å sette regionen på kartet både nasjonalt og internasjonalt. Å skape framtidstro for regionen vår en av de aller viktigste oppgavene vi som klubb kan ha, når idretten brukes riktig er den et fantastisk verktøy for regional utvikling.


Så spørs det hva som blir neste store nyhet for alle som elsker store kamper og Elverum Håndball. Følg med så finner du ut av det.
Internt i Elverum Håndball prater vi ofte om at vi må bety noe for mer enn oss selv hvis det skal være liv laga for vår toppsatsning. Når vi da nesten har solgt slutt en kamp som skal spilles om tre måneder betyr det at mange ønsker å være en del av eventyret Elverum Håndball.


Tilhørigheten vi alle kjenner rundt det håndballen i byen skaper er stor. Sist uke fikk vi alle et bevis på hva den skaper når Elverum Håndball ble tildelt prisen Årets internasjonale Elverumsing.


Jeg løfter på hatten og lar mitt hjerte slå litt ekstra for alle dere som er med og skaper de gode opplevelsene, både på og utenfor banen.
Alle våre supportere som i hver kamp fyller busser, Terningen Arena, Håkons Hall og bortehallene i Europa.


Dere er klubbens DNA og uten dere ingen toppsatsning!

Nå venter returkamp mot PICK Szeged på søndag og vi fyller vell Terningen Arena på nytt?
//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball