Thomas Solstad: -Meget motivert for å få en ny kamp i Spektrum! – Elverum

Thomas Solstad: -Meget motivert for å få en ny kamp i Spektrum!

Elverum og Halden møtes til cup-semi i Remmenhallen på onsdag.

Onsdag er det endelig klart for semifinale i cupen! Det er nok en gang Halden som er utfordrer i Cupen og når det er vinn eller forsvinn i Remmenhallen kommer det til å koke. Det er vi ikke i tvil om.

En av de som har stått på begge sider i dette oppgjøret er Thomas Solstad som spilte for Halden forrige sesong. Nå er han kledd i svart og hvitt, og har ingen plan om å gjøre det enkelt for laget fra svenskegrensa!

Vi tok en kort prat med Solstad etter tirsdagens trening!

Etter å ha sendt Kristiansand ut av cupen i kvartfinalen er dere nok engang klare for semifinale. Har dere fått nullstilt dere til cupkamp og er klare for vinn eller forsvinn?

-Vi er veldig klare for en ny cupkamp og meget motiverte for å få en ny kamp i Spektrum!

Solstad herjet mot PSG.

På motsatt side av banen står Halden. Det er ikke mer enn litt under ett år siden lagene møttes til cupfinale i Spektrum. Gir det litt ekstra krydder til denne matchen? En slags reprise?

-Ja det vil jeg si. Det har blitt nevnt flere ganger at det er fjorårets finale som møtes i semi. Og av den grunn blir det en slags reprise, men semifinalen skal spilles og ingenting er avgjort før kampen er over.

Du sto på andre siden av banen i Halden-drakt når lagene spilte cupfinale sist. Nå er du Elverumsing og skal bidra til å forhåpentligvis kunne sende Halden ut av cupen, er det litt spesielt?

-Ja, det er litt spesielt, og det er ikke til å stikke under en stol at jeg hadde ønsket en finale mellom Halden og Elverum også i år. Jeg skal hvertfall gjøre hva jeg kan for at Elverum skal stå i Spektrum også denne romjula.

-Vi er veldig klare for en ny cupkamp og meget motiverte for å få en ny kamp i spektrum!

Thomas Solstad, Elverum

At oppgjørene mellom Elverum og Halden de siste årene har hatt en litt ekstra trøkk, er det mangt av eksempler på. Hva tenker du blir viktig når dere nå tar turen til Remmenhallen for å spille cupkamp?

Det blir viktig å være tro mot taktikken vår, og følge kampplanen. Vi er også veldig klar over trykket det blir i Remmenhallen og er forberedt på det.

Cup er cup sier de gamle ordtakene. Alt kan skje i Halden, som vi vet. Tørr du tippe på hvilke to lag som møtes til cupfinale i desember?

Elverum – Haslum


#veientilspektrum