Dette er noen av spillerne Elverum må se opp for på søndag! – Elverum

Dette er noen av spillerne Elverum må se opp for på søndag!

Elverum tar imot Szeged på søndag!

Søndag står ny kamp mot ungarske Szeged for tur og nå skal slaget stå på hjemmebane i Terningen Arena. Det er et Szeged lag som har mål om å ta seg hele vegen i årets Champions League, men som fikk betydelig å bryne seg på i 1.omgang mot Elverum forrige helg.

Nå er det Elverum som har det viktige publikummet i ryggen, og med en god 1.omgang borte i Ungarn i bagasjen før søndagens kamp er Elverum i posisjon til å overraske!

Elverum

Først en liten titt på Elverums profiler som vil kunne være svært vintige på søndag.

Alexander Blonz
Den unge Stavangergutten fikk virkelig sitt internasjonale gjennombrudd i bortekampen mot Pick Szeged med sine 8 mål på kun 10 forsøk. Venstrekanten som kom til Elverum før denne sesongen er en av profilene i laget, og er også landslagsaktuell for EM-troppen til Christian Berge. Blonz har gjort 25 mål i sin debutsesong i Champions League. unggutten har potensialet til å bli en verdensklassespiller i sin posisjon.

Alexander Blonz

Sigvaldi Gudjonsson.
Den islandske høyrekanten er den spilleren i Elverum som har det høyeste toppnivået. Islendingen som er inne i sin siste sesong i Elverums drakten er et fint symbol på hvordan type spillere som har lyst til å komme til Elverum for å utvikle seg med Champions League før man er god nok for en av de største ligaene i verden. Sigvaldi er en utrolig viktig forsvarsspiller, men er også Elverums toppscorer med 33 mål i årets sesong.

Sigvaldi Gudjonsson

Sebastian Henneberg.
Dansken som kom fra Aarhus før denne sesongen, er en av de viktigste spillerne i Michael Apelgrens tropp denne sesongen. Den hardtskytende venstre bakspilleren har lagd 22 ål, men huskes nok best for sin gode prestasjon borte mot Barcelona. I tillegg til et fryktet skudd så har Henneberg et meget godt samarbeid med linjespillerne til Elverum.

Sebastian Henneberg

MOL-Pick Szeged

Hos Szeged er det et helt stjernegalleri som kommer på besøk, men vi har tatt for oss noem av spillerne vi mener vil være viktig for Elverum å overliste for å kunne hente poeng:

Dean Bombac
Se opp for denne mannen i Terningen Arena. Sloveneren er en av verdens aller beste spillere i sin midtbackposisjon og er en berikelse å se på. Tidligere var han en målmaskin som lagde mål på bestilling, men i de senere årene har han blitt enda bedre med spillerne rundt seg. I sesongen 15/16 hadde den slovenske landslagsspilleren over 100 mål i Champions League for Pick Szeged.

Dean Bombac

Bogdan Radivojevic
Den serbiske høyrekanten har virkelig imponert for MOL Pick Szeged i årets Champions League. Spilleren som ble hentet fra tyske Rhein-Neckar Löwen før denne sesongen har 43 mål til nå, noe som gjør at han er på tredjeplass på toppscorerlista. I forrige oppgjør mellom lagene satte Radivojevic inn fire mål på Fries og Imsgard i heksegryta i Ungarn, så det blir spennende å følge med på verdensklassekanten i Terningen Arena denne helgen.

Bogdan Radivojevic

Jorge Maqueda Pena.
Den spanske høyrebacken har vært litt inn og ut av landslaget til Spania, men i Pick Szeged er han helt bankers på laget. 31-åringen har banket inn 25 mål så langt i sesongen og kan ses på som en av Szeged sine mest betrodde menn. Med sin oppfostrende stil bakover er han også en viktig brikke i forsvarsspillet til laget som trenes av Javier Pastor. Maqueda Pena har blant annet VM-gull med sitt hjemland på den i den imponerende CVen sin.

Jorge Maqueda Pena