Oppdatert informasjon om NM-finalen – Elverum

Oppdatert informasjon om NM-finalen

Onsdag 13. november tok Elverum seg til enn ny NM-finale. Motstander i år blir Haslum – og det er dermed duket for et nytt «El Clasico» i Oslo Spektrum.

Finalen spilles søndag 29. desember i Oslo Spektrum klokken 16:30

Elverum Håndball vil også i år lage en stor fest i hovedstaden, og vi kommer fremover til å selge kampbilletter, finale-effekter, bussbilletter og inngangsbilletter til vorspiel i Oslo.

Vi har nå fått tildelt våre felter i Oslo Spektrum, og har startet en intern prosess for å finne ut hvor mange av våre medlemmer, frivillige, sesongkortholdere og samarbeidspartnere som ønsker å delta på dette arrangementet.

Når alle disse har svart vil vi legge ut resterende billetter for salg. Vi vil komme med informasjon om når og hvor dette blir så fort vi vet hvor mange billetter vi har til overs. Vi kommer også til å selge bussbilletter, vorspiel-billetter og supportereffekter!

Dette vil skje på cupfinaledagen:

  • Det blir satt opp busser fra Elverum, med retur (der du kan velge retur etter kampslutt eller på natten)
  • Det blir vorspiel på Scotsman før finalen, og nachspiel samme sted utover kvelden og natten. Hit kommer også spillerne når de er ferdige med det offisielle programmet til håndballforbundet.
  • Det blir salg av supporterutstyr, deriblant et Cupfinale-skjerf med unikt design

Vår anbefaling: følg med på våre kanaler fremover! Og hvem vet, kanskje kommer det andre spennende nyheter også..?