Tar imot Follo til seriekamp, onsdag! – Elverum

Tar imot Follo til seriekamp, onsdag!

Nye slag står for tur!

Terningen Arena er igjen klar for Eliteseriehåndball, og denne gangen er det nyopprykkede Follo HK som kommer på besøk. Gjestene fra Ski har gjort en grei figur så langt i sesongen til tross for at viktige spillere har vært ute med blant annet skader. Etter 7 kamper ligger rødtrøyene på kvalik, bare poenget bak Halden, men Follo har en kamp mindre spilt. Laget ligger foran både Runar og Fold på tabellen.

Laget som trenes av spillende trener Martin Lysdal Hansen har slått både FyllingenBergen og Fold, samt at de har tatt poeng mot et godt Bækkelaget innledningsvis av sesongen. Follo tok også poeng mot Runar, men i den kampen gjorde delegatene en grov feil, sånn at det er bestemt at den kampen skal spilles på nytt. Delegaten gikk inn og ga en Runar-spiller en 2 minutters utvisning i en situasjon der de hadde telt feil antall spillere på banen.

For Follo er det spillende trener Martin Lysdal Hansen som er den største stjerna og den beste spilleren. Midtbacken som også styrer skuta fra benken, har en rekke år i den danske toppserien. Hansen har imponerende 6 mål i snitt, men har bare vært på banen i fire av kampene for det nyopprykkede laget fra Ski.

Toppscoreren på laget heter Jacob Aaquist som ble hentet fra danske Randers før denne sesongen. Bakspilleren har 37 mål på sju kamper, noe som er veldig imponerende. I Benjamin Hallgrens fravær så har dansken virkelig tatt tak for klubben som blant annet hadde Alexander Westby i stallen før lynvingen reiste opp til Bodø, for så å ende opp i Elverum.

I målet har også Follo hentet inn en forsterkning. Andreas Bjørkman Myhr er en meget god målvakt som kom fra Drammen før denne sesong. Myhr gjorde en flott figur i fjorårets sesong for DHK, men svensken slet mye med skader. Kort tid etter opprykket for Follo var klart valgte lysluggen å signere for den tradisjonsrike klubben.

I tillegg til dette har Follo en fantastisk ungdomsavdeling som fostrer frem gode spillere på løpende bånd. Mesteparten av stallen til Follo er unge spillere som er oppvokst i området rundt eller i Ski. En av de mest spennende er Victor Helsinghof som spiller på linja. Den kompakte linjespilleren er på yngre landslag, og han har en spillestil som minner veldig om Endre Langaas sin spillestil. En spennende linjespiller som kommer til å prege eliteserien om ikke altfor mange år.

Kampen har avkast 18:30 på onsdag, og vi håper at så mange tar turen til den viktige kampen. Med seier så snuser vi på toppen av tabellen. Vi går for to poeng.

HEIA ELVERUM!!