«The decision is…» – Elverum

«The decision is…»

Pressemelding fra Elverum Håndball

Elverum Håndball har lenge vurdert om klubben skal prøve å lage en ny håndballfest for tusenvis av håndballfans i Norge. Svaret er «JA». Og etter en del jobbing bak kulissene er det nå endelig klart!

Elverum skal spille sin hjemmekamp mot det tyske storlaget Flensburg-Handewitt i Håkons Hall på Lillehammer!

De tyske mesterne har hele fire norske stjerner på laget – Torbjørn Bergerud, Magnus Jøndal, Gøran Johannessen og Magnus Abelvik Rød!

Det ble en suksess på Lillehammer sist, og vi tror det kan bli en ny suksess mot Flensburg. Vi skal ikke gjenta arrangementet vi laget mot Paris, men lage et helt nytt event som ikke har blitt sett i norsk klubbhåndball tidligere.

Kalle Bjørkman, markedssjef i Elverum Håndball

Markedssjefen forteller også at man først prøvde å få arrangert kampen på Hamar, men at det av praktiske årsaker ikke lot seg gjøre den bestemte helgen. Fjellhallen på Gjøvik var også et alternativ som ble diskutert og vurdert lenge.

Går for 35.000 tilskuere!

Hvis kampen blir en publikumssuksess med rundt 11.000 tilskuere vil Elverum Håndball totalt hatt over 35.000 tilskuere på sine hjemmekamper i Champions League. En rekord som kun Kiel kan slå i årets Champions League. Egentlig er dette helt naturstridig da Elverum er den minste byen blant lagene som er med i Champions League.

Målet er å gi håndballinteresserte en ny fantastisk opplevelse. Temaet vil være «Håndball i vinterland» med flere unike elementer. Hvis vi skal klare å skape en ny folkefest kan vi ikke trykke på «copy-paste» fra kampen mot Paris, men komme med noe nytt. Og det skal vi også gjøre!

Mads Fredriksen, Daglig leder i Elverum Håndball

Det er ikke bare i Elverum man merker at håndballinteressen øker. Og det er også en stor del av grunnen til at man flytter en ny hjemmekamp ut av Elverum.

En utsolgt cupfinale i fjor, vår kamp mot Paris og rekordkampen i Trondheim mellom Kolstad og Drammen, viser at norsk klubbhåndball er mer populær enn noensinne. Vi ønsker å bidra til fortsatt økt interesse med denne kampen, og håper det blir satt pris på fra alle som er glade i håndball og show.

Kalle Bjørkman, markedssjef i Elverum Håndball

Vi vil se DEG i Håkons Hall!

Flensburg sine norske stjerner er også veldig glade for at de skal få spille i landets beste innendørsarena.

Jeg gleder meg utrolig mye til å komme hjem til Norge og få oppleve atmosfæren og arrangementet som Elverum har klart å skape. Det er en drøm som går i oppfyllelse, det å få lov til å spille en Champions League kamp i Norge og mot Elverum.

Magnus Abelvik Rød, stjernespiller for Flensburg og Norge
Magnus Abelvik Rød er klar for fest i Håkons Hall! Foto: Flensburg-Handewitt

Olympiaparken AS er også glade for å kunne ønske tusenvis av håndballglade mennesker velkommen til Håkons Hall den 15. februar.

Vi gleder oss til enormt til å lage ny håndballfest i Håkons hall og til igjen å vise frem Norges flotteste og mest fleksible innendørsarena. Denne gangen er det midt i en aktiv vintersesong på Lillehammer og vi lover at hallen og omgivelsene skal gi helt nye rammer for en håndballkamp på dette nivået. Dessuten er Elverum Håndball en meget god og profesjonell samarbeidspartner og vi er stolt over å kunne bidra til at de gjør seg bemerket i europeisk topphåndball. Sammen skal vi gjøre alt for at publikum skal få en ny, unik opplevelse i norsk idretts storstue.

Avdelingsleder Roar Olsen og administrerende direktør Per Olav Andersen i Lillehammer Olympiapark AS

Mer informasjon om kampen her!