Champions League er VM-finale i hver kamp! – Elverum

Champions League er VM-finale i hver kamp!

"Håndball i vinterland"- vi vil gi tilbake!

Noen ganger tenker jeg at vi mennesker raskt blir godt vant og glemmer hvor vi kommer fra og under hvilke forutsetninger ting har blitt til.

Når vi sammen med alle våre supportere, samarbeidspartnere og frivillige har bygget Elverum Håndball har det skjedd gjennom masse hardt arbeid og ingenting, jeg mener virkelig ingenting har kommet gratis.

Mange ganger når vi er på møter i Norsk Topphåndball (Eliteklubbenes interesseorganisasjon) noe som skjer 2-3 ganger i året så får vi ofte slengt i ansiktet at på/i Elverum er det så lett, der stiller vell alle opp og dere trenger ikke kjempe for å få folk på kamper.
Dette er ting som gjennom årene har trigget til enda mere jobbing da det gir oss et forsprang når folk mener ting de ikke har peiling på.

Nå har vi vært i Champions League i fem år på rad, fem år av fantastiske opplevelser som uten Steffen Stegaviks magiske kamp mot Alpla Hard høsten 2015 sammen med Jonas Buruds ti skåringer dagen før mot OCI Lions i semifinalen av kvaliken hadde tatt ifra oss alle de utrolige kampene vi har fått opplevd sammen.

For alle oss som elsker Elverum Håndball er kamper mot Montpellier høsten 2016, sjokkseieren mot Kadetten Schaffhausen i vår først kamp noensinne, publikumsrekorden i Håkons Hall eller borteturer med alle supportere ting som binder oss sammen og skaper fellesskap.
Det er her vi bygger identitet, stolthet og framtidstro. At vi parallelt med Champions League i forskjell til mange storklubber før oss, har klart å fortsette publikumsveksten i hjemlig liga, cup og sluttspill viser på hvilken utrolig kultur det bor i og rundt klubben.

Når vi så til årets sesong blir kvalifisert for A og B gruppene i verdens gjeveste turnering er det for meg og alle de jeg prater med bare hel uvirkelig. Lille Elverum stilles mot mastodontklubber som FC Barcelona, Paris SG, SG Flensburg-Handewitt for å nevne noen.

At det er sportslig veldig tøft skjønner de fleste og at vi taper mer enn vi er vant til burde alle med et snev av håndballkunskap skjønne.


Skal vi da legge oss ned og bare spille av kampene, nei i Elverum Håndball gjør vi ikke sånn. Vi gir oss aldri og står alltid sammen.

Kalle Björkman

For det første er vi en seier unna i helgens kamp mot Zagreb, fulgt opp av hjemmeseier mot Celje for at vi igjen skal være med for fullt når de siste fire gruppespillskampene skal avgjøres i februar.

For det andre kan vi aldri tillate oss å bli likegyldige i forhold til at Elverum har kamper mot Paris, FC Barcelona og SG Flensburg Handewitt også til våren.

Barcelonakampen er sluttsolgt på sitteplasser. Flensburgkampen som vi slapp nyheten om torsdag kveld har allerede reservasjoner på 2000 billetter fra lag og samarbeidspartnere.

Legg til de 1000 sesongkortene vi har så er vi før billettslipp på 3000 billetter, kanskje mer da det er først på tirsdag det skjer.

Dette er for meg bevis nok på at vi har gjort det veldig riktige i å flytte en storkamp som Flensburgkampen er, til Håkons Hall.

Vi drømmer om å bygge norsk herrehåndball og framfor alt Elverum til en storklubb som setter spor etter seg.

Vi ønsker å være en stor kraft i vår region som skaper stolthet, identitet og samhold. La oss sammen fortsette den reise vi er ute på og la oss sammen skape VM-finale hver gang vi er så heldig at vi får spille kamp i Champions League.

Jeg gleder meg utrolig mye til tirsdagens billettslipp, vi har lært av forrige gang mot Paris og gjort forbedringer på billettsystemet, bedre serverkapasitet og vi er klare for å gi dere Håndball i vinterland.

EHF elsker våre ideer og nå håper vi hele Håndball-Norge blir med oss på nytt.
La lille Elverum sjokkere Europa på nytt, la oss sammen sprenge alle grenser for hva noen har trua på er mulig.

La oss sammen pakke inn 13000 i Håkons Hall og dermed over 5250 i snitt på våre hjemmekamper i Champions League sesongen 2019-2020.

Vi er Elverum Håndball, vi er ikke størst, men vi er jævlig mange og vi vokser hele tiden.

Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball