Magnus Abelvik Rød håper på en gul stor vegg i Håkons Hall – Elverum

Magnus Abelvik Rød håper på en gul stor vegg i Håkons Hall

Når Elverum tar imot Flensburg i februar har Magnus Abelvik Rød en stor drøm, han håper at hele Bækkelaget tar turen for å lage en gul vegg som farger en hel tribuneseksjon i Håkons Hall.

Hei Magnus, hvor mye kontakt har du med din gamle klubb nå som du er befinner deg i tyske Flensburg?

-Det har kommet mange nye spillere, men prøver og fortsatt ha litt kontakt med de jeg kjenner der. I tillegg har jeg en bror som jobber i administrasjonen så prøver så godt jeg kan å følge med på hva som foregår i Bækkelaget.

Tirsdag kveld slipper vi billettene til storkampen i februar, tror du vi overgår PSG-kampen fra september?

-Det er jo så absolutt drømmen, håper at fire norske landslagsspillere gir folk lyst til å dra på kamp i Håkons hall. Jeg gleder meg til å komme hjem igjen og få spille CL kamp i Håkons hall og håper på å spille foran så mange som overhodet mulig.

Du er nominert til å bli verdens beste håndballspiller i 2019. Hva tenker du om det?

-Det er en stor ære å bli nominert med så mange gode håndballspillere og setter pris på anerkjennelsen. Har fått mer og mer ansvar de siste sesongene i Flensburg.

Hvor mye følger du norsk Eliteserie fra Tyskland?

-Prøver å følge med så mye jeg har tid til, men spiller veldig mange matcher selv så får ikke sett så mye. Følger med på resultater og ser spesielt på hvordan Bækkelaget gjør det naturligvis.

Dine tanker om ligaen?

-Jeg syntes ligaen er i positiv utvikling. Har fått opp flere lag som virkelig satser og som har lyst til å utfordre Elverum. Det at alle lagene kan slå alle gjør det veldig interessant å se som tilskuer.

Hvilken drømmesenarie har du når du løper inn i Håkons Hall 15.februar?

-Drømmescenarioet er at man løper inn til en fullsatt Håkons hall med mange venner og bekjente på tribunen, og at det blir en skikkelig håndballfest med fullt trykk på tribunene.

Vi takker for at du tok deg tid og ønsker lykke til med kamper i Flensburg og kommende EM på hjemmebane!

Tusen takk selve!