Torbjørn Bergerud gleder seg til Håkons Hall i februar – Elverum

Torbjørn Bergerud gleder seg til Håkons Hall i februar

Vi har tatt en prat med Flensburgs norske stjernekeeper før tirsdagen billettslipp!

Hva tenkte du når du fikk høre at Elverum skulle flytte sin hjemmekamp mot Flensburg til Håkons Hall?

-jeg tenkte det blir utrolig kult. Alle jeg har snakket med var ekstremt positive etter det forrige arrangementet dere hadde i Håkons hall. Så jeg håper at det kommer like mange, om ikke fler, og lager kjempestemning!

Dere har så langt hatt en litt variert sesong, dine tanker om sesongen så langt?

-Den har vært noe varierende, men er ikke så ille som mange skal ha det til. Vi har manglet noe stabilitet i spillet vårt, men man ser nå en utvikling som går i den positive retningen. Vi henger uansett fortsatt med i toppen av bundesligaen og har gode muligheter til å ta 4.plassen i Champions League gruppa vår. Så jeg syns det lovende ut.

Når vi møtte PSG og Sagosen i September kom det 12377 tilskuere, trekker Bergerud, Rød, Jøndal og Johannessen flere 😊?

-Vanskelig å si, men jeg håper jo selvfølgelig at det blir fullt hus og litt til.

I januar venter EM på hjemmebane, ditt første mesterskap i Norge, hvordan ser ditt bilde av Trondheim Spektrum ut når dere kliver inn til premierekampen?

-At det er fullt hus og utrolig god stemning. Folk med maling i ansiktet og at de sitter med noe rødt, hvitt og blått. Jeg gleder meg bare enormt til å se alle sammen i hallen!

Hva gjør at Norge vinner EM?

-Vi må spille på et høyt nivå. Det er så mange gode nasjoner nå. Vi må levere på alle områder for kunne ta gullet hjem!

Tilbake til Elverumskampen, hvor mye følger du med på norsk Eliteserie?

-Jeg ser noe, men ikke alt. Får jeg ikke sett, så får jeg med meg resultatene hvertfall.

Hva tenker du må til for at Norsk liga skal kunne passere for eksempel den danske ligaen i kvalitet og størrelse?

-Det har jeg dessverre ikke så godt svar på. Det må jobbes hardt for å komme seg dit og det tar tid. Men jeg syns det ser ut som det jobbes godt i mange klubber. Så jeg ser veldig positivt på fremtiden for norsk håndball.

Tusen takk for at du tok deg tid og lykke til med Bundesliga, EM og Champions League framover.