Jakter tabelltopp i Sør Amfi! – Elverum

Jakter tabelltopp i Sør Amfi!

I kveld kl 19:15 er det tid for storkamp i Sør Amfi når Elverum er på plass for å møte ØIF Arendal til seriekamp!

Etter en poengløs helg i Europa venter nå en knalltøff bortekamp mot ØIF Arendal. Guttene setter seg på bussen ned til Sørlandet på tirsdag, og skal ut i kamp i Sør-amfi på onsdagen. Arendal er fulle av selvtillit etter at de leverte to gode prestasjoner mot det franske storlaget Nantes i kvaliken til EHF-Cupen. Dessverre røk laget som trenes av Marinko Kurtovic med ett mål over to kamper. Uansett om det ikke ble Europaspill for André Lindboe og hans lagkamerater var det to prestasjoner som viser at norsk klubbhåndball er på rett vei.

I årets seriespill så har det lugget litt for de regjerende seriemesterne. Tre tap på de fire første matchene gjorde at Arendal kun sto med to poeng, men med fem strake seire har de virkelig spilt seg opp, og med flere og flere tilbake fra skade så er Arendal absolutt en av favorittene til å stikke av med seriemesterskapet igjen. Spesielt ettersom at Kolstad gikk på en blemme mot Runar i helgen.

I toppen av tabellen er det veldig jevnt. Kolstad leder serien med 15 poeng, Elverum ligger på 2.plass og har 13 poeng, men har to kamper mindre spilt enn Kolstad. Arendal på sin side har 12 poeng, med en kamp mer spilt enn Elverum. Mellom Arendal og Elverum ligger Bækkelaget. Det er derfor en ekstremt viktig kamp for vertene om de skal henge på Elverum og Kolstad i toppen av tabellen. Arendal må vinne i Sør-Amfi på onsdag.

Hos Arendal er det også noen nye spillere. Håndballkloke Mario Matic har tatt turen fra Fyllingen. Den spillende midtbacken er sett på som en av de beste midtspillerne i serien. På linja har de fått inn Kristian Rammel fra Lemvig. Den høyreiste linjespilleren er oppfostret i Bækkelaget, men har de siste sesongene spilt i Danmark. I tillegg har de hentet Richard Lindstrøm fra Nøtterøy. Høyrebacken er totalt annerledes spilletype enn Sondre Paulsen, noe som gjør at Marinko Kurtovic har en del spillerom når han skal legge opp taktikken til toppoppgjøret som har avkast 19:15 på onsdag.

At Arendal har mange gode spillere er ikke overraskende, men den som alltid leverer på høyest nivå hos de røde og svarte er Arendalgutten Sondre Paulsen. Den tidligere landslagskanten er det man kan kalle en målgjører. I årets sesong har han 56 scoringer fra både høyreback og kant. Nærmest seg på den listen har han Martin Lindell, som virkelig imponerte mot Nantes i Europacupen. Svensken banket inn mål på bestilling, og han var en av hovedårsakene at franskmennene ble presset i de kampene mot Arendal. I tillegg har Olaf Richter Hofstad satt André Lindboe litt i skyggen etter han har prestert meget godt i perioden da Lindboe var ute med skade.
Vi vet dette blir tøft, men vi skal kjempe med nebb og klør for å ha ta poeng i Sør-Amfi på onsdag. Troppen er nesten helt skadefri, og vi håper du tar turen til Arendal for å hjelpe oss til poeng. Avkast er 19:15 på onsdag, og vi håper på seier. HEIA ELVERUM!!!