Profilene foran Elverum -Celje – Elverum

Profilene foran Elverum -Celje

Vi tar en titt på profilene foran helgas EHF Champions League-oppgjør mellom Elverum og RK Celje.

Tre profiler Celje:

Josip Sarac.

Den venstre bakspilleren er en av de beste spillerne på slovenske Celje. Med hele 47 mål er han toppscorer for den gamle storklubben som vant Champions League i 2003/04 sesongen. Sarac gjorde fem mål i den forrige kampen mellom lagene som Celje til slutt vant 32-25. Høydepunktet for Sarac i denne turneringen må ha vært da han satte inn ti mål mot Zagreb i en kamp som Celje vant.

Josip Sarac

Kristjan Horzen.

På linjen har det unge Celje-laget Kristjan Horzen. Spilleren som fortsatt er i tenårene, har vist at han har et meget høyt potensial. Med sine 23 mål er han en av lagets mestscorende spillere for laget som har en god mulighet til å kapre den viktige 6.plassen i gruppe A. Horzen blir sett på en av de store linjetalentene i Slovenia.

Kristjan Horzen

Jan Grebnec

Den mest kjente spilleren til Celje er kanskje Jan Grebnec. Venstrebacken har vært litt inn og ut av årets lag, men har masse erfaring fra dette nivået. Sloveneren er en av de mest rutinerte på det unge laget fra Celje. Grebnec har tidligere spilt iblant annet Skjern og Gorenje Velenje. Dette er den første sesongen til Grebnec i Celje etter at han kom fra danske Skjern.

Jan Grebnec

Tre profiler Elverum:

Emil Imsgard.

Målvakten som er født og oppvokst på Hamar har virkelig tatt store steg denne sesongen. Imsgard som har vært fast på juniorlandslagene til Norge gjennom alle år får nå mer og mer tillit av trener Apelgren. Imsgard signerte nylig under på en ny treårsavtale med Elverum og er en kontinuitetsbærer i klubben.

Sigvaldi Gudjonsson.

Islendingen som fra neste sesong skal spille i storklubben Kielce fra Polen er også Elverum sin toppscorer i turneringen. Med sine 43 mål er den islandske landslagsspilleren inne på topp 20 av toppscorerne i årets Champions League. I tillegg til å være en måltyv av ypperste kvalitet så har Gudjonsson en veldig viktig rolle i det defensive spillet til Elverum.

Lukas Sandell.

I de siste kampene har Lukas Sandell virkelig vist hva som bor i han. Med sin eksplosive spillestil er han en spiller som kan gå av mannen sin gang på gang. I tillegg har den svenske 22-åringen et skudd som gjør at motstanderen aldri helt hva som kommer fra Sandell. Spilleren som ble hentet fra Ystad for 2 år siden har gjort hele 38 mål i turneringen. Høydepunktet var forrige hjemmekamp mot Pick Szeged der han var «hur bra som helst» med sine 10 spillemål.