Gleden av å #sammenforelverum hjelpe andre – Elverum

Gleden av å #sammenforelverum hjelpe andre

Velkommen til juleglede i Terningen!

Søndag arrangerer vi for tredje året på rad innsamling av julegaver som vi gir til Frelsesarméen som i sin tur gir de videre til de som trenger det.

I Elverum Håndball bygger vi mye av identiteten og kulturen vår på det vi kalle #sammenforelverum.

Mange ganger er det ment å stå sammen for våre håndballgutter når de gjør oss stolte, andre ganger er det når vi sammen drar til Partille Cup med hundretalls barn og ungdommer på turnering, eller når vi er med og bidrar til Folkehøgskolens prosjekt nede i Uganda.

Å stå sammen kan bety så mangt og søndagens innsamling og nyheten for årets arrangement julemarked, skal gjøre at vi kan bidra enda mer.
Tidligere i høst grillet våre gutter pølser som de solgte utenfor byens Kiwibutikker. Inntektene fra salget gikk til barneavdelingen på sykehuset i Elverum.

I forbindelse med julemarkedet gir vi igjen midler til barneavdelingen på sykehuset. Den jobben de gjør med små barn som går gjennom en tøff tid er uvurderlig og da er det veldig givende for oss som klubb å kunne bidra litt.

Søndagen blir en kjempefest med stort hjerterom som vi avslutter med å sende ut gutta på parketten for å ta sesongens første seier i EHF Champions League.

Vi oppfordrer deg til å komme å støtte en god sak med å gi en liten gave til de som trenger det mer enn deg og meg.

Vi oppfordrer også våre supportere å handle i bodene for å kunne gjøre julemarkedet til en tradisjon vi fortsetter med.

Gleden av å glede andre er utrolig fin

Vi ses i Terningen Arena på søndag
//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball