Ny serierunde: – Fyllingen gjester Terningen på onsdag! – Elverum

Ny serierunde: – Fyllingen gjester Terningen på onsdag!

Nå kommer bergenserne på besøk!

På onsdag er det ny runde i Rema 1000-ligaen når FyllingenBergen kommer til Terningen for å kjempe om nye poeng. Alle husker kanskje de intense oppgjørende i fjorårets sluttspill der Elverum stakk av med finaleplassen etter at de vant 3-1 i kamper. Den gangen spilte Fyllingen mye 7 mot 6, men i årets kamper har de gått litt bort fra dette.

En av årsakene til dette kan være at Mario Matic er borte fra fjorårets lag. I tillegg har de også mistet Kasper Gudnitz som spilte høyre bakspiller for laget som trenes profilerte Andreas Gjeitrem. I tillegg har de gule fra Bergen akkurat sluppet Zijovin Ilic til Viking Stavanger. Spillere som har kommet inn er den tidligere ØIF-spilleren Kjetil Åndal og Sindre Aho.

På grunn av tre ut og bare en inn så har også resultatene variert litt mer for Fyllingen. Etter 10 kamper har laget skaffet seg sju poeng etter tre seire og en uavgjort. De har gått seirende ut fra duellene med sterke lag som Arendal, Bækkelaget og Runar, tre lag som er tippet høyt oppe i årets sesong. Uavgjortkampen kom mot Haslum HK på bortebane, i en kamp de fort kunne vunnet.

I årets lag er kanskje den største profilen Inge Aas Eriksen som også er lagets toppscorer. Den skuddsterke karen fra Stord har tidligere vært proff i Sverige og har en rekke U-landslagskamper for Norge. I årets sesong har han 52 mål, som bare er to mer enn nykommeren Sindre Aho. Aho har levert varene med 5 mål i snitt for laget til Fredrik Ruud og Gjeitrem.

I målet har Fyllingen Tord Vårdal og den rutinerte ringreven Jan Stankiewicz. Vårdal har levert litt opp og ned så langt i sesongen, og det har gjort at Stankiewicz har gjort comeback igjen. Den tidligere svenske landslagsmålvakten er i 50årene, men har ikke glemt gamle triks bakerst i kassa til FyllingenBergen. I tillegg har Fyllingen hentet opp juniorspillere etter at nevnte Ilic gikk til Viking Stavanger tidligere denne uken.

I tillegg til dette har de Fredrik Mossestad og Iben Hvidsten på hver sin kant. Begge er rutinerte spillere som er en av bærebjelkene for Fyllingen, spesielt i det defensive spillet der de begge har roller innover i banen for laget som ligger på 9.plass før denne runden av eliteserien.

For Elverum er det en gjeng proppfulle av selvtillit etter at de feide Celje av banen i helgens runde i Champions League. Laget er nesten helt skadefrie etter at Magnus Fredriksen var tilbake for fullt i helgen. Eneste spiller som fortsatt er ute, er Simen Holand Pettersen som fortsatt sliter med sin skade. Det er viktig at spillerne klarer å glemme helgen, for FyllingenBergen er et godt lag som vil gjøre livet surt for Elverum i Terningen Arena klokken 18:00 på onsdag.

Vi håper du tar turen til hallen for å se guttene kjempe om to poeng og serieledelse på onsdag. Avkast er 18:00! HEIA ELVERUM!!