Elverum med kalasseier over FyllingenBergen! – Elverum

Elverum med kalasseier over FyllingenBergen!

Elverum-FyllingenBergen 43-28 (24-12)

Det var et heltent Elverums lag som fikk en drømmeåpning i Terningen Arena onsdag kveld. Med 3-0 etter bare 2:30 spilt. Da hadde Fries fått en ball i ansiktet og måtte bytte ut med Imsgard. Det første skuddet Imsgard fikk mot seg måtte han se gå i mål, men på et straffekast bare minuttet etterpå reddet hamarsingen, og Elverum ledet 3-1 da 6 minutter av kampen var spilt.

Emil Imsgard fikk sin andre redning da også han reddet med ansiktet etter kantskudd fra FyllingenBergen. Elverum fikk de neste målene i kampen, og det var Endre Langaas som sørget for 5-1 med sin andre scoring i kampen etter bare 8 minutter. Alexander Blonz og Endre Langaas sørget for at Andreas Gjeitrem måtte ta timeout på stillingen 7-1 til hjemmelaget etter 10:30 spilt av den første omgangen i Terningen Arena. Da hadde Elverum fått løpt inn noen enkle scoringer etter tekniske feil fra gjestene.

En enkel kontring etter 14 minutter sørget for at Elverum og Sigvaldi Gudjonsson ledet 10-3 etter 14 minutter i kampen, men Inge Aas Eriksen reduserte med et knallhardt skudd fra distanse bare sekunder etterpå. Elverums midtback Magnus Fredriksen var virkelig i godt spillehumør i den første omgangen, og sørget for at Elverum økte ytterligere med et fint gjennombrudd. Danske Kristian Krag Ørsted sørget for at hjemmelaget ledet hele 12-4 etter 16 minutter av kampen.

Fyllingen reduserte til 5-13, men bare sekunder etterpå hadde Alexander Blonz løpt inn 14-5 ledelse etter 17 minutter av kampen. Da hadde landslagsspilleren allerede satt fem mål bak Fyllingens målvakter. Jonas Burud sørget for at hjemmelaget ledet med 10 mål etter 19 minutter av kampen. Bare minuttet etterpå ledet hjemmelaget 17-5 mot et Fyllingen-lag som ikke lignet på seg selv i denne 1.omgangen.

Elverum ledet en liten periode med 13 mål mot Fyllingen, men Simen Holand Pettersen sørget for at hjemmelaget ledet 20-8 etter 25 minutter av kampen. Bortelagets beste spiller, Sindre Aho sørget for at Fyllingen rundet 10 mål etter 26 minutter. Da hadde Aho notert seg for sin fjerde scoring for laget som lå på 9.plass før denne runden i Eliteserien.

Hjemmelaget gikk til pause på stillingen 24-12 etter at Didrik Linderud satte omgangs siste mål fra straffemerket.

Alexander Westby kom inn i 2.omgang for Alexander Blonz som gjorde 7 mål i den første omgangen. Westby fortsatte der Blonz slapp med tre mål etter bare 5 minutter av den 2.omgangen. Elverum ledet med fjorten(!) mål på dette tidspunktet av kampen.

Elverum ledet 32-19 etter 11 minutter av omgangen. Da hadde begge lagene byttet litt på å score mål, men det var ingen fare med at Fyllingen skulle spille seg inn igjen av kampen for Elverums del. Elverum rullerte masse på laget, og det var Didrik Linderud som kontret inn Elverums 32 scoring i kampen etter at Inge Aas Eriksen hadde skutt utenfor målet til Emil Imsgard.

Nevnte Linderud sørget for at hjemmelaget ledet 35-20 da den 2.omgangen var halvspilt i Terningen Arena. En solid omgang av elverumsingen som deler på høyrekanten med Kielce-klare Sigvaldi Gudjonsson. Tobias Grøndahl sørget for at Elverum ledet 36-21 med en herlig scoring på flyver etter 18 minutter av kampen.

Simen Holand Pettersen sørget for penger i Elverums botkasse da han banket inn Elverums mål nummer 40 for kvelden. Da ledet Elverum med 15 mål, men Grøndahl sørget for at stillingen var 41-25 med tre minutter igjen av kampen. En kamp som ikke ble like jevn som man kanskje trodde før kampen. Elverum tok med seg det gode spillet de viste fra helgens Champions League-kamp mot Celje. Sluttresultatet ble tilslutt 43-28 etter at Didrik Linderud satte kampens siste scoring.

Tobias Grøndahl ble kåret til Elverums beste spiller.

Nå er det nesten en hel uke med håndballfri, men neste onsdag kommer Halden til Terningen Arena for å kjempe om nye to poeng. HEIA ELVERUM