Håper på publikumsrekord for damelaget i kveld – Elverum

Håper på publikumsrekord for damelaget i kveld

I kveld er det bare å ta med seg familie og venner til Terningen Arena. Da spilles det nemlig dobbeltkamp der både herrelaget og damelaget kjemper om serieledelse.

Først ut er herrene, som møter FyllingenBergen klokken 18:00. De gule fra Hordaland har variert denne sesongen, men har nok et håp om at Elverum sin seier mot Celje på søndag gjør at de hvite og svarte er litt «utladet». Elverum må spesielt se opp for toppscorer Inge Aas Eriksen, som har prestert godt frem til nå i sesongen.

Rett etter at herrene har spilt mot bergenserne er det duket for toppoppgjør og lokalderby for damelaget i 3. divisjon. Motstander klokken 20:00 er Nordbygda. Dette er en kamp som på mange måter kan definere om sesongstarten har vært en suksess eller ikke. Seier = tabelltopp for Elverum sine jenter, som da vil trone øverst sammen med LFH09 2.

Vi oppfordrer alle til å bli igjen etter herrekampen for å hjelpe damene mot serieledelse. Da vil dere også være med på å sette publikumsrekord for damelaget!

Elverum Media har tatt en prat med hovedtrener Sigurdur Ari Stefansson, samt storskytter Anniken Aasheim før lokaloppgjøret mot Nordbygda.

Mer jubel?

Hovedtrener Stefansson håper på mer jubel for damelaget i kveld: «Vi gleder oss veldig til kveldens toppoppgjør mot Nordbygda. Vi har igjennom sesongen jobbet for å bli bedre kamp etter kamp med hardt arbeid. Vi er godt forberedt til en jevn og spennende kamp. Med seier i dag så inntar vi tabelltoppen og da håper jeg at publikum kan være med å hjelpe oss med det.»

Nøkkelkamp

Anniken Aasheim står med 30 mål hittil i sesongen. Hun håper publikum hjelper damelaget til seier: «Jeg tenker at det blir en spennende kamp hvor nummer 2 og 3 på tabellen møtes. Skal vi ha ambisjoner om opprykk er dette en nøkkelkamp. Håper publikum blir igjen etter Elverum – Fyllingen, for å heie oss til seier.»