Aldri før har så mange sett Elverum Håndball spille hjemmekamper – Elverum

Aldri før har så mange sett Elverum Håndball spille hjemmekamper

#fullhall #norgestøffestehåndballshow

Etter 10 hjemmekamper av årets sesong konstaterer vi at Elverum Håndball trekker mere publikum enn noensinne tidligere.

Store framganger sportslig sammen med langsiktig arbeid med å skape tilhørighet blant supportere og en kontinuerlig utvikling av eventene våre ligger bak veksten.

Klubbhåndballen på herresiden vokser for hver dag og når neste kamp på Lillehammer blir spilt den 15.februar vil det innebære at de fem mest sette kampene i norsk herrehåndballs (på klubbsiden) historie har blitt spilt de siste 13 månedene.

Vi merker at interessen øker for hver dag og når til og med en kamp mot et av Rema 1000 Ligaens bunnlag Fyllingen trekker over 1500 tilskuere så er interessen stor.

Totalt sett har 26444 personer besøkt våre hjemmekamper så langt i sesongen hvilket gir det fantastiske snittet 2644 personer.

Allerede nå er det solgt 2330 (170 ståplasser igjen) billetter til kampen mot FC Barcelona 9.februar og vi har passert 7000 til kampen i Håkons Hall på Lillehammer den 15.februar.

Med verdiene åpenhet, ærlighet og begeistring skal vi sammen med alle våre fantastiske supportere fortsette å fylle haller rundt om i Norge og Europa.

Vi har store ambisjoner og vi ønsker å ha med alle på lasset, aleine får vi ikke til noe som helst, men sammen kan vi slå de største klubbene i Europa.

Neste store kamp er Cupfinalen i Oslo Spektrum. I dag bel resterende billetter på Elverums felter åpnet for de supportere som ikke allerede er sikret billett.

Løp og kjøp for det er kun et fåtall igjen.