To Elverum-spillere på månedens lag – Elverum

To Elverum-spillere på månedens lag

Elverum Håndball er ett av to lag som har to spillere på månedens lag.

November har vært en god måned for Elverum Håndball. Klubben har tatt 5 av 6 mulige poeng i serien – samt sikret seg plass i NM-finalen. Dette har resultert i at vi har fått med to spillere på månedens lag.

Vi gratulerer Lukas Sandell og Sigvaldi Gudjonsson med plass på laget for november. Sandell står med 12 scoringer på sine kamper i november, men har først og fremt briljert med tempo og gjennombruddskraft i kampene. Dette har resultert i mange sjanser for lagkamerat Gudjonsson – som står med hele 35 scoringer på de samme fire kampene i hjemlig serie og cup. 28 av disse målene har kommet mot Halden og ØIF Arendal.

Slik ser månedens lag ut for november:

  • Målvakt: Lars Eggen Rismark, Kolstad
  • Venstre kant: Eirik Hybertsen, Runar
  • Venstre back: Martin Lindell, ØIF Arendal
  • Midtback: Lucas Karlsson, Bækkelaget
  • Høyre back: Lukas Sandell, Elverum
  • Høyre kant: Sigvaldi Gudjonsson, Elverum
  • Linjespiller: Jesper Munk, ØIF Arendal