Poengjakten fortsetter i Sandefjord på lørdag! – Elverum

Poengjakten fortsetter i Sandefjord på lørdag!

Ny seriekamp står for tur for Elverum, når de møter Runar på bortebane lørdag!

I helgens kamp så er det Runar fra Sandefjord som står på motsatt banehalvdel når guttene skal spille bortekamp i Runarhallen. Lørdagens kamp som har avkast 16:00 blir en tøff batalje for et Elverum som har spilt meget godt i serien den siste tiden. Runar gjorde en veldig god kamp mot Follo sist, og vant den med fem mål. I den kampen sto deres målvakt Joachim Christensen frem med meget godt målvaktspill, samt at linjespiller Michael Jonassen satte seks mål i STIL-Arena.

Før årets sesong var det ventet at Runar skulle utfordre Elverum, Drammen og Arendal som en gullutfordrer, men en svak start på sesongen gjør at laget fra hvalfangerbyen ligger på en 9.plass med 8 poeng etter 12 kamper. Med 4 seire og 8 tap så er det ikke helt som forventet av laget som trenes av den tidligere ØIF-treneren Leif Gautestad. Runar har vunnet mot Follo, Bækkelaget, Nærbø og ikke minst så har de slått serielederen Kolstad. I forrige kamp mellom Elverum og Runar vant Elverum komfortabelt 33-25 i Terningen Arena. Den gangen ble Emil Kheri Imsgard kåret til Elverums beste spiller etter en god kamp i målet for Elverum. I motsatt ende var Marcus Rasch Runars beste etter han kom inn for Christensen relativt tidlig i kampen.

Før denne sesongen rustet Runar veldig opp. Inn kom Anders Hallberg som har over ett tiår bak seg i den svenske toppserien. Midtspilleren har stor rutine i spillet sitt og er også han målfarlig spiller. Svensken har vært skadet i de siste kampene, men det er ventet at han er tilbake i oppgjøret som spilles lørdag 14.12. En annen svenske som har kommet inn før denne sesongen er forsvarskjempen Kenny Ekman. Den tøffe forsvarsspilleren kom fra ØIF Arendal før denne sesongen, og han er godt vandt med tøffe og jevne oppgjør mot Elverum.

Deres svenske venstre bakspiller, Tobias Rivesjø er langtidsskadet og er dermed utilgjengelig for dette oppgjøret, men da Rivesjø ble skadet så hentet Runar inn den slovenske bakspilleren Matic Grusovnic. Ny signeringen har ikke slått helt til i den hvite drakten enda, men etter flere og flere kamper under beltet for Runar har bakspilleren spilt seg mer inn i spillet til laget Gautestad.

Eirik Hybertsen er toppscorer for laget som slo Elverum i NM-finalen i 2008. Hybertsen har vært meget god ute på sin venstrekant, og med sine 66 mål er det kun fire spillere som har scoret mer mål enn han i årets sesong av Rema1000-ligaen.

For Apelgren og Raymond Hamar så er det en skadefri tropp som det er veldig hard konkurranse om spilletiden. Med Holand Pettersen tilbake så er det veldig mange om beinet bak i banen. Holand Pettersen er en tidligere sandefjordspiller og vil nok gjøre alt i sin makt for å gjøre det vanskelig for Runar som er den største rivalen til Sandefjord. I tillegg har Torsten Fries vist en fantastisk form den siste tiden, og det blir spennende å følge keeperduellen mot danske Christensen på Runar.

Kampen har avkast 16:00 på lørdag. Ta turen til Sandefjord for å støtte gutta. Vi skal kjempe knallhardt for at to poeng skal bli med hjem til Hedmark. HEIA ELVERUM