Elverum tar imot Fold St.Hallvard til årets siste hjemmekamp onsdag kveld! – Elverum

Elverum tar imot Fold St.Hallvard til årets siste hjemmekamp onsdag kveld!

Halvspilt serie, og det drar seg til mot jul!

Årets siste hjemmekamp i 2019 spilles 18:30 mot Fold-St.Hallvard i Terningen Arena. Fold er nyopprykket og ligger helt nederst foran kampen på onsdag. Laget som trenes av Robert Hedin har fire poeng på sine 13 kamper så langt. Laget som tidligere spilte sine kamper i Lier, men som nå spiller hjemmekampene sine i Røykenhallen har vunnet over Haslum og Runar i årets sesong. I forrige oppgjør mellom lagene vant Elverum med 8 mål etter å ha ledet med hele 11 mål til pause. I den kampen ble Alexander Blonz toppscorer med 9 mål. For Fold var det tidligere Elverumspiller Jørgen Jansrud som ble toppscorer med sine 8 mål.

Selv om Fold akkurat nå ligger sist på tabellen så har de noen spillere som holder et høyt nivå. Bakerst har de en av de beste målvaktene i ligaen. Sander Heieren viser uke inn og ut hvilket nivå han holder. Målvakten er inne på rekruttlandslaget etter en sterk høst i buret til bunnlaget fra Bærum/Lier. Heieren har en stor håndballfremtid foran seg.

I bakspillerrekka har Fold to spillere som man bør nevne. Både Jørgen Jansrud og Amadeus Hedin ligger høyt på toppscorerlista til laget som trenes av den tidligere norske landslagstreneren, Robert Hedin. Sønnen Amadeus ligger på 6.plass med imponerende 70 mål etter 12 spilte kamper, noe som gir et snitt litt under 6.0 hver kamp. Imponerende av den svenske bakspilleren som på ingen måte er redd for å skyte. Jansrud som både har spilt på yngre lag og A-laget til Elverum har 59 mål på 12 kamper, noe som gir et målsnitt tett opp mot 5 hver kamp. Også Jansrud er kjent for å være en spiller som skyter når muligheten byr seg. Eidskoggutten som tidligere også har spilt i Falk Horten er nummer 12 på toppscorerlista før onsdagens runde.

I tilegg har Fold-St.Hallvard en ung gjeng som spillere som er sultne på å vise seg frem i den øverste ligaen. Theodor Sjøgren har vist at han har en veldig god skuddteknikk ute på venstrekanten, mens Peter Dahl Christensen har vist at han begynner å ta nivået mer og mer for hver kamp som går. Bakspilleren har gjort noen gode kamper for laget som har prøvd å samle store deler av Bærum og Lier for å skape en toppklubb.

I Elverum er det en gjeng fulle av selvtillit da de nærmest spilte Runar ut av sin egen hall i forrige runde. Etter å ha ledet med 13 mål til pause så endte det tilslutt med en seier med 11 mål for laget som fortsatt jakter Kolstad i toppen av tabellen. I forrige kamp var det Jonas Burud som ble banens beste og toppscorer med sine 7 mål. Men det var den enorme bredden som virkelig viste seg å være nøkkelen til suksessen i kampen mot sandejordlaget, Runar. I 1.omgang hadde Elverum 24 mål totalt, og toppscoreren hadde kun 3 mål.

I årets siste hjemmekamp er Elverum store favoritter, men hjemmelaget har gått på større blemmer enn å tape mot Fold tidligere, så de er avhengige av all hjelp de kan få. Laget går for to poeng i kampen som har avkast 18:30 på onsdag.