Storseier og serietopp! – Elverum

Storseier og serietopp!

Elverum -Fold St.Hallvard 48-33 (25-14)

Onsdag kveld tok Elverum imot Fold St.Hallvard til årets siste hjemmekamp i Rema 1000-ligaen.

Det var Elverum som åpnet ballet med scoring av Simen Holand Pettersen og lagene fulgte hverandre greit fram til halvspilt 1.omgang, da begynte Elverum å rykke ifra Robert Hedins menn i Terningen.

For anført av Alexander Blonz, Magnus Fredriksen og Simen Holand Pettersen fremover, samt en Thorten Fries i form mellom stengene tak Elverum et tidlig grep om kampen og ga seg ikke før det sto 25-14 til pause.

Tilbake i 2.omgang er det et litt roligere Elverum som entrer banen, slipper seg litt ned og lag Fold henge en 10 mål bak i en perioden, men de siste 10 minuttene skrur Elverumsspillerne igjen kista betraktelig og maler Fold i senk. Didrik Linderud setter Elverums siste for kvelden og legger med det på til 48-33 som blir sluttresultatet i årets siste seriekamp.

Samtidig seirer Nærbø over Kolstad på Jæren og det betyr at Elverum er i serieledelsen før møtet med Drammen på bortebane kommende lørdag!