Årets siste seriekamp: Toppkamp mot Drammen på bortebane lørdag! – Elverum

Årets siste seriekamp: Toppkamp mot Drammen på bortebane lørdag!

Det er duket for toppkamp i Drammenshallen på lørdag!

Årets siste seriekamp spilles mot ingen andre enn seriefavoritten Drammen i deres hall. Kampen er den siste for alle lagene i 2019. Med seier til Drammen så vil de ta tilbake 1.plassen på tabellen, mens hvis Elverum vinner så vil luka være på 3 poeng ned til Kolstad, og fire poeng til Drammen som ligger på 3.plass før den siste kampen i runde 14 spilles.

Drammen har som vane å spille jevne kamper mot de lagene de møter, og de er veldig gode på å bikke jevne kamper i deres favør. I de siste kampene er det bare Runar de har slått med en god margin. Ellers har de vunnet med 1, 2 og tre mål, men de har også spilt uavgjort mot både Arendal og Follo i serien. I kampen mot Follo er nok Drammen misfornøyd med å ikke klare å raske med seg enda ett poeng.

Laget som trenes av Kristian Kjelling har hatt en rekke skader på sentrale spillere i årets sesong. Deres giftigste playmaker Gjøran Sørheim er ute med korsbåndsskade og kan dessverre ikke spille mer for laget fra Elvebyen. Men inn har de hentet den tidligere svenske landslagsspilleren Jonas Larholm. Svensken var med å vinne sluttspillet med Savehof i forrige sesong, men med noen måneder uten håndballspill vil Larholm bruke litt tid på å spille seg inn i DHK. Uansett en signering som er meget sterk av drammenserne.

Espen Lie Hansen som i likhet med Magnus Fredriksen ikke ble tatt ut til å representere Norge i mesterskapet i januar har spilt seg sakte, men sikkert inn i formen som kan være med å skyte DHK til topps når serien skal telle opp poengene i mars/april. Lie Hansen har masse erfaring fra sitt proffliv og er en fryktet skytter som Elverum MÅ holde ett ekstra øye til.

Rasmus Bech som ble hentet før sesongen har nylig signert en kontrakt med Mors-Thy og Jonas Wille i Danmark. Dansken som kom fra Halden før denne sesongen vil fullføre sesongen i Drammen, men har litt overraskende ikke tatt en soleklar 1.keeperrolle i kamp med evigunge Mathias Kolstad Holm. Klubblegenden Holm har en egen evne til å heve seg med konkurransen som er i målet.

Utenom dette kan man jo ikke overse fjorårets spiller i serien. Aksel Horgen er en kontraspiller tett opp mot verdensklasse. Den tidligere Follo og Haslumspilleren har signert en proffkontrakt med den danske storklubben Bjerringbro fra og med neste sesong. Horgen er også klubbens toppscorer med 85 mål så langt i sesongen. Bare Emil Sundal i BSK har nettet flere ganger en lynraske Horgen som også fikk sin landslagsdebut i høst.
I Elverum har de scoret over 40 mål i de to siste kampene, og de har vist at de straffer motstanderen gang på gang om de ikke lykkes i angrep. Tobias Grøndahl har tatt enorme steg, og sammen med Magnus Fredriksen styrer de laget veldig godt fra sin playmakerposisjon. Til høyre for seg har de kanskje de spillerene som har prestert på høyest nivå i årets sesong. Både Lukas Sandell og Sigvaldi Gudjonsson har vært helt enorme i den hvite drakten denne høsten, og duoen er nok tente på å vinne årets siste kamp. En kamp som kanskje er den tøffeste til nå for Elverum i hjemlig liga.

Kampen har avkast 18:15 i Drammenshallen. Ta turen til hallen for å støtte gutta i kampen om to poeng! HEIA ELVERUM!!!