Trenerteamet: Velkommen til kamp! – Elverum

Trenerteamet: Velkommen til kamp!

Cupfinalen 2019!

Vi er heldige i Norge som har en velfungerende cup som betyr noe. Håndballens festdag fyller Oslo spektrum med fans og alle spillere og trenere gleder seg til å underholde dere.

Vi i Elverum Håndball har de siste årene vært gjennom en ruvende utvikling. Vi har befestet oss som ett av de ledende lag i Norge, og vi har tatt steget ut i Europa. Likevel skal vi innrømme at det litt spesielt viktig for oss å lykkes i cupen. Dels fordi det ligger en kongepokal i potten som klubben kun har vunnet to ganger tidligere i historien, men mest på grunn av den enorme interesse vi opplever hver gang vi kommer oss til Spektrum. Folk viser at det betyr noe, og vi er takknemlige for at vi får muligheten til å gi romjula det lille ekstra for store og små i fra vår region. Derfor går det buss på buss til Oslo på søndag, derfor blir det mange med Elverums skjerf på tribunen, og derfor har vi med glede erstattet juleribba med trening og taktiske forberedelser.

I Elverum jobber vi hele tiden for å bli bedre. Det er viktig for oss å prestere i hjemlig serie og i Champions League, og samtidig bite fra oss i cupen. Haslum er en verdig motstander som har møtt meget sterke lag på veien mot cupfinale. Etter en litt svakere sesong i fjor så har de forsterket stallen betraktelig før årets sesong og mønstrer igjen ett lag som kan bite fra seg i toppen av Norsk håndball.

Søndagens kamp har sin sjarm som finaler flest. Det kommer liksom ikke flere muligheter, det er nå det gjelder. Vi vet at det kommer til å bli bein tøft å ta med cup gullet hjem til Elverum, samtidig så er dette den første muligheten til å ta en tittel i sesongen 19/20. Mange av våre spillere er nye i Elverum, de har aldri opplevd stemningen og atmosfæren en finale i Spektrum gir. Vi gleder oss som bare det til å spille kampen, og håper dere gleder dere til å bidra fra tribunen.

Vi skal gjøre det vi kan for å få til en god prestasjon, får vi det til så håper vi det skal holde til å ta hjem en ny tittel.

Vi håper alle i hvitt skriker seg hese og hjelper oss til seier.

Det har dere fortjent.

God kamp
Micke og Raymond.